krzychu94 0 Opublikowano 18 Października 2013 (edytowane) Nazwa: Amaretto Symbol: TXB421 Czerwone komety przechodzące w czerwone kolorowe palmy, crackling. Opis: 10sh/1,2" Cena: ok. 30zł Co powiecie na TXB421 Amaretto ? wpadła mi w oko ale zastanawiam się czy jest opłacalna jak na 30 zł ;)/> miał ją może ktoś ? i mógłby się wypowiedzieć ? Edytowane 19 Października 2013 przez JMJ Pirfotechnics Przenoszę, dodaję parametry Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 18 Października 2013 Co prawda nie miałem tej kostki, ale wyrzutnie cracklingowe mają to do siebie, że rozpiętościowo można wyciągnąc duży efekt, więc na pewno byłbyś zadowolony i 30zł myślę, że jest to niewygórowana cena. Ten filmik potwierdza to, że efekt jest naprawdę sporych rozmiarów http://www.youtube.com/watch?v=_WugBDPoVLY Ogólnie z wyrzutni na pewno powinieneś byc zadowolony Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 18 Października 2013 Miałem tą wyrzutnie na Sylwestra 2011/2012 i powiem,że mnie naprawdę zamurowało,że tak pięknie strzelała. Nie myśłałem,że wyrzutnia za 30zł moze być tak imponująca,ten cracling to normalna poezja Cytuj
luxor 2 Opublikowano 18 Października 2013 Spokojnie możesz brać Amaretto. W tym roku wykorzystałem ją do pokazu i wypadła świetnie szczególnie, że nie kosztuje wiele jak na takie efekty . 2x Amaretto od 3:21 do 3:45 Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 19 Października 2013 Ja również polecam tą kostkę . Efekty są ogromne . Jak za 30zł to naprawdę sie opłaca . Widzę że Arturo zapodał mój filmik Ps. było nagrywane z odl. ok 20 m Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 20 Października 2013 W tym sezonie wystrzelaliśmy chyba z 40 tych kostek na pokazach, co oznaczać może tylko tyle, że jest nieziemsko dobra jak na amatorkę. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ta wyrzutnia wywołała ogromne wow na mnie i publiczności.Miałem ją już trzeci raz i efekt się nie zmienił,jest tak samo piękna jak rok czy dwa lata temu.Cracling jest taksamo piękny jak w Jw408.Ze szczerego serca ją polecam.Nawet nie wyobrażam sobie,żeby ktos z tego forum nie miał choć by raz tej wyrzutni w swoim życiu.Efekty są tak śliczne,że brak mi słów Cytuj
krzychu94 0 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 polecam tą kostkę w 100%, ma piękne duże efekty i na dodatek ten cudowny crackling :xmas_biggrin: Mój Film: Cytuj
abuk 30 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Genialna kostka z miodnym cracklingiem w zasięgu każdego, 30 zł za takie efekty to bardzo uczciwa cena. Na pewno nie raz jeszcze zagości w moim zestawie sylwestrowym. Cytuj
myszek 0 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Prawdę mówiąc myślałem, że efekt jest dość biedny, bo w zasadzie kupuje się ją tylko dla tego cracklingu. Ale mimo wszystko zrobiła oszałamiające wrażenie. U mnie była dobrana do połączenia z innymi wyrzutniami i fenomenalnie uzupełniła pokaz swoim szerokim cracklingiem. Na pewno zakupię jeszcze raz. Polecam zarówno do łączenia, jak i osobno. Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 1 Stycznia 2016 W tak niskiej cenie nie dostaniemy lepszej wyrzutni od tej! Kostka choć małych rozmiarow i małej ilości strzałów zrobiła ogrome show, wydawało mi się że strzela bez końca.. Dzieki niej doceniłem piękno cracklingu i napewno w tym roku kupie coś jeszcze wiekszego! Polecam kazdemu Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Rewelacja! Robi mnóstwo zamieszania pięknym, srebrnym cracklingiem. Cytuj
Rumcajs 21 Opublikowano 31 Października 2019 Bardzo dobra wyrzutnia, mająca ogromne efekty i do tego czadowy cracking. Fajna opcja dla trochę chudszego portfela Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi