Skocz do zawartości

TXB421 Amaretto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nazwa: Amaretto

Symbol: TXB421

Czerwone komety przechodzące w czerwone kolorowe palmy, crackling.

Opis: 10sh/1,2"

Cena: ok. 30zł

Co powiecie na TXB421 Amaretto ? wpadła mi w oko ale zastanawiam się czy jest opłacalna jak na 30 zł ;)/>

miał ją może ktoś ?

i mógłby się wypowiedzieć ?

Edytowane przez JMJ Pirfotechnics
Przenoszę, dodaję parametry
Opublikowano

Co prawda nie miałem tej kostki, ale wyrzutnie cracklingowe mają to do siebie, że rozpiętościowo można wyciągnąc duży efekt, więc na pewno byłbyś zadowolony i 30zł myślę, że jest to niewygórowana cena.

Ten filmik potwierdza to, że efekt jest naprawdę sporych rozmiarów http://www.youtube.com/watch?v=_WugBDPoVLY

Ogólnie z wyrzutni na pewno powinieneś byc zadowolony :)

Opublikowano

Miałem tą wyrzutnie na Sylwestra 2011/2012 i powiem,że mnie naprawdę zamurowało,że tak pięknie strzelała. Nie myśłałem,że wyrzutnia za 30zł moze być tak imponująca,ten cracling to normalna poezja

Opublikowano

Spokojnie możesz brać Amaretto. W tym roku wykorzystałem ją do pokazu i wypadła świetnie szczególnie, że nie kosztuje wiele jak na takie efekty ;).

2x Amaretto od 3:21 do 3:45

Opublikowano

wielkie dzięki za szybkie odpowiedzi :)

Opublikowano

Ja również polecam tą kostkę . Efekty są ogromne . Jak za 30zł to naprawdę sie opłaca .

Widzę że Arturo zapodał mój filmik :P

Ps. było nagrywane z odl. ok 20 m

Opublikowano

W tym sezonie wystrzelaliśmy chyba z 40 tych kostek na pokazach, co oznaczać może tylko tyle, że jest nieziemsko dobra jak na amatorkę.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ta wyrzutnia wywołała ogromne wow na mnie i publiczności.Miałem ją już trzeci raz i efekt się nie zmienił,jest tak samo piękna jak rok czy dwa lata temu.Cracling jest taksamo piękny jak w Jw408.Ze szczerego serca ją polecam.Nawet nie wyobrażam sobie,żeby ktos z tego forum nie miał choć by raz tej wyrzutni w swoim życiu.Efekty są tak śliczne,że brak mi słów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

polecam tą kostkę w 100%, ma piękne duże efekty i na dodatek ten cudowny crackling :xmas_biggrin:

Mój Film:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Genialna kostka z miodnym cracklingiem w zasięgu każdego, 30 zł za takie efekty to bardzo uczciwa cena. Na pewno nie raz jeszcze zagości w moim zestawie sylwestrowym.

Opublikowano

Prawdę mówiąc myślałem, że efekt jest dość biedny, bo w zasadzie kupuje się ją tylko dla tego cracklingu. Ale mimo wszystko zrobiła oszałamiające wrażenie. U mnie była dobrana do połączenia z innymi wyrzutniami i fenomenalnie uzupełniła pokaz swoim szerokim cracklingiem. Na pewno zakupię jeszcze raz.

Polecam zarówno do łączenia, jak i osobno.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

W tak niskiej cenie nie dostaniemy lepszej wyrzutni od tej! Kostka choć małych rozmiarow i małej ilości strzałów zrobiła ogrome show, wydawało mi się że strzela bez końca..

Dzieki niej doceniłem piękno cracklingu i napewno w tym roku kupie coś jeszcze wiekszego!

Polecam kazdemu :)

Opublikowano

Rewelacja! Robi mnóstwo zamieszania pięknym, srebrnym cracklingiem.

• 3 lata później...
Opublikowano

Bardzo dobra wyrzutnia, mająca ogromne efekty i do tego czadowy cracking. Fajna opcja dla trochę chudszego portfela