mpiwowski 182 Opublikowano 19 Października 2013 Z dniem dzisiejszym ukazały się pierwsze informacje i firmy dotyczące edycji Pyromagic w roku 2014. Przyszłoroczna edycja odbędzie się w dniach 8-9 sierpnia 2014. Lista Uczestników: 1. H.C. Pyrotechnics (Belgia) - www.pyrotechnics.be 2. Flash Art - Dubai The Show & Effects Llc (Zjednoczone Emiraty Arabskie) - www.flashart.com 3. JoHo Pyro (Finlandia) - www.johopyro.nu + prawdopodobnie pokaz poza konkursem =================================================================================================== Mnie raczej na tej edycji nie będzie, ale zrobimy listę obecności jak zawsze. Jak ktoś będzie, niech napisze w temacie to dodam. Lista obecności: - domin839 - Utek - Pyromagic - hakapoi - velibrum - JacuQM - Raphii Post będzie edytowany... Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ja będę obecny przynajmniej na jednym dniu, ale zrobię wszystko żeby na dwóch być. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Mpi się tylko tak naigrywa, że go nie będzie, a pewnie w pierwszym rzędzie będzie stać na pokazach Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2014 Mpi się tylko tak naigrywa, że go nie będzie, a pewnie w pierwszym rzędzie będzie stać na pokazach :)/> Tym razem nie, 5 razy byłem wystarczy. Wolę odwiedzić ten nowo powstały festiwal. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ja w tym roku także się pojawie na 100% wiem że niektórzy będą się bardzo cieszyć hihihi JacuQM Cytuj
Raphii 1 Opublikowano 30 Lipca 2014 Ja może się wybiorę. Tylko mam takie pytanie czy ktoś będzie może jechał przez Brodnicę albo okolice? Jak tak czy jest możliwość żebym się z kimś zabrał, ewentualnie jakby ktoś był chętny ja mogę kogoś zabrać. Cytuj
Super Power1 8 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Oczywiście wybieramy się na Festiwal do Szczecina. Serdeczne pozdrowienia od Super Power! Cytuj
ArtKas 0 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Podsumowując wyniki, bo gdzieniegdzie są one mało precyzyjne: 1 miejsce - BELGIA - H.C. PYROTECHNICS 2 miejsce - FINLANDIA - JoHo PYRO 3 miejsce - ZJEDNOCZONE EMIRATY ARABSKIE - FLASH ART - DUBAI THE SHOW & EFFECTS LLC Najlepiej strzelona 1 część biało-czerwona - FINLANDIA - JoHo PYRO Najlepiej strzelona 2 część z podkładem do V Symfonii Beethovena - FINLANDIA - JoHo PYRO I jeszcze filmik z drona, który budził spore zainteresowanie: http://youtu.be/BZWgcAK1SM4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi