krzychu94 0 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Witam wszystkich co byście wybrali ? P7504 Duszanbe czy jw408 ?? czy może wybrać Wonderful Time GWM6361 z maxsema ? filmik : http://www.maxsem.pl/produkt/wonderful-time/145 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Z tego co wiem w innym temacie deklarowałeś zakup TXB421, a można powiedziec, że będzie to coś ala jw408, więc pozostają 2 opcje: P7504 lub GWM6361. Trudno powiedziec która, to raczej kwestia gustu, no ale na Duszanbe moim zdaniej efektowniej się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Polecił bym ci tę kostkę z maxema "GWM6361" z racji że jest naprawde ładna , niezbyt droga i sam ją mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piszczek 0 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Nie miałem osobiście żadnej z tych wyrzutni, ale z filmików bardziej mi się podoba Duszabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 To chyba oczywiste, że z tego najlepsza to Duszanbe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 JW408 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Duszanbe lepsze endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Jw408 Polecam JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzychu94 0 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Duszanbe robi chyba największe ,,WOOW " i o to mi chodzi, jak Arturo:) mówił Amaretto jest to coś ala jw408 wiec duszanbe będzie idealna dziękuje za wszystkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Może nietypowo, ale na co stawiasz w 1-szej kolejności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzychu94 0 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 efekt i chcę aby ta wyrzutnia pasowała do Stuffu Wonderful Time GWM6361 z maxsema też wezme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
krzychu94 0
Witam wszystkich
co byście wybrali ?
P7504 Duszanbe czy jw408 ??
czy może wybrać Wonderful Time GWM6361 z maxsema ?
filmik :
http://www.maxsem.pl/produkt/wonderful-time/145
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi