Ari001 0 Opublikowano 23 Października 2013 Siema wszystkim, o to i mój stuffik na tegoroczną zabawę Jak to zwykle u mnie bywa... "Zabawa to podstawa" Pierwsza część (BigFun): Druga część (BigFun): Trzecia część (MaxSem): [ Brak zdjęcia ] Całość: Cytuj
abuk 30 Opublikowano 23 Października 2013 No i bardzo fajny stuff! Jest sporo zabawy, ale są też dobre kostki w tym jeden mega konkret. Brakuje mi tu tylko jakiegoś moździerza, ale i bez niego daję 10/10 Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 23 Października 2013 No i bardzo fajny stuff! Jest sporo zabawy, ale są też dobre kostki w tym jeden mega konkret. Brakuje mi tu tylko jakiegoś moździerza, ale i bez niego daję 10/10 A no moździerza brak, ale to z tego powodu, że w poprzednim roku ich miałem kilka, i jakoś znudziła mnie nimi zabawa. Pozdrawiam Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 23 Października 2013 Noo jasne ,że zabawa to podstawa (moim zdaniem ) mi brakuje jeszcze jakiś rakietek ,noo ale jak kto lubi daję 6/6 Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 23 Października 2013 Ten duży achtung od triplexa beznadziejny jest. Zawiedziesz się na pewno. A ogólnie to stuffik za***isty! Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 23 Października 2013 Ten duży achtung od triplexa beznadziejny jest. Zawiedziesz się na pewno. A ogólnie to stuffik za***isty! Oglądałem filmik od Velibrum'a, to nawet nawet Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 23 Października 2013 Oglądałem filmik od Velibrum'a, to nawet nawet :)/> Ja też je miałem i lepiej kupić FP3. Huk taki sam, a tańsze. Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 23 Października 2013 bardzo dobry Stuff ile dałeś za Achillesa ? Achillesik w normalnej cenie, bez żadnej przecenny, 320 zl. Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 23 Października 2013 Stuff fajny, jesli podoba sie wlascicielowi, jak dla mnie za duzo 'pier..dol' no ale o gustach sie nie dyskutuje, jesli Ty stawiasz na zabawe jako tako to wybrales to co chciales O gustach sie nie dyskutuje Dokładnie, na punkcie "pier..dol" to ja mam bzika, ale tak jak mówiłem, jeżeli gdzies zobacze fajną promocje dojdą jeszcze pare wyrzutni w przedziale cennowym od 30 do 120zł. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 27 Października 2013 Bardzo ładnie, masz zabawe + dobre podstawy teraz tylko brakuje czegos pośredniego w postaci kostek 19sh 1,2'' i 25sh 1''. Poza tym bardzo ładny stuff achilles zajefajna kostka. Jakie plany dalej ? JacuQM Cytuj
Rekab 0 Opublikowano 27 Października 2013 u Ciebie jak co roku mordor . 10/10 przepiękny stuff ! Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 29 Października 2013 Bardzo ładnie, masz zabawe + dobre podstawy teraz tylko brakuje czegos pośredniego w postaci kostek 19sh 1,2'' i 25sh 1''. Poza tym bardzo ładny stuff achilles zajefajna kostka. Jakie plany dalej ? JacuQM Jakie plany dalej? Hmm, zamierzam zamówić morderczą wyrzutnie w ustawieniu ( W ). A jaka niech to bedzie niespodzianką, powiem tylko jej kwote w przyblizeniu 400zł, oraz 3 kostki tak jak mówiłeś 19-25st. po, powiedzmy 60zł, oraz z dwie, moze trzy małe wyrzutnie i to tyle na ten rok. Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 Widzę że kupiłeś dużo drobnicy jak ja rok temu Zależało mi szczegolnie tylko na bomb bonach i megatronach, reszta mozna powiedziec gratis Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 6 Listopada 2013 Mam pytanie a raczej prośbe. Dałoby rade odpalić jeden z tych samolotów B-52 bo nie wiem czy warto je zakupić :> Byłbym wdzięczny za jakis filmik albo chociarz kilka słow na ich temat :> Stufik Spoko 10/10 Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 Mam pytanie a raczej prośbe. Dałoby rade odpalić jeden z tych samolotów B-52 bo nie wiem czy warto je zakupić :> Byłbym wdzięczny za jakis filmik albo chociarz kilka słow na ich temat :> Stufik Spoko 10/10 Też o tym myślałem, może na dniach coś się uda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi