Montario 0 Opublikowano 9 Listopada 2013 Twój stuff również mi się podoba. bardzo dobre wyrzutnie, i jest coś czym będziesz mógł się pobawić. 10/10 pozdrawiam Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 26 Listopada 2013 Piękny stuff !!! I zabawy po pachy i super kostki... Nie no człowieku :xmas_laugh: Widzę, że fajne stuffiki w tym roku układacie panowie. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 26 Listopada 2013 Piękne zdjęcie, gratuluje wyrobu i życzę udanego sylwestrowego strzelania oraz zabawy JacuQM Cytuj
glosal 0 Opublikowano 27 Listopada 2013 No prawdę mówiąc to zestaw robi wrażenie sam chciałbym taki mieć, ale może w przyszłym roku będzie lepszy Jak dla mnie to niczego tu nie brakuje, jest wszystko co każdy piroman chciałby mieć. Pozdrawiam Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 27 Listopada 2013 :xmas_w00t: ile ty tego masz i jeszcze jakie konkrety bedziesz miał wystrzałowego sylwestra Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 27 Listopada 2013 No stuff niezły, kilka super kostek i dużo dużo zabawek na te mroźne przedsylwestrowe dni pzdr Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 27 Listopada 2013 Piękny Stuff 20/10 :fireworks:/> robi bardzo wielkie wrażenie !! będzie miazga na niebie :67675:/> tyle różnorodnych kostek , po prostu megaaa!!! :xmas_biggrin:/> film chyba oczywisty ? :xmas_tongue:/> a jaka to kostka z maxsema obok achillesa ? Cytuj
Fredek 0 Opublikowano 27 Listopada 2013 Jaka to kostka obok achillesa ta największa? Jakiś symbol cena? Cytuj
FIREMIL' 0 Opublikowano 27 Listopada 2013 Wspaniale prezentuje się twój Stuff :xmas_w00t: . Masz wszystko co potrzebne, aby stuff był kompletny, a te konktety zrobią miazgę na niebie.10/10 Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 27 Listopada 2013 Jaka to kostka obok achillesa ta największa? Jakiś symbol cena? MC112V/285 z MaxSem. Cena normalna 478zł. Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 27 Listopada 2013 no po prostu szczęka mi opadła :xmas_w00t: MC112V/285 jest piękną kostką, pójdzie na finał ? ile zapłaciłeś za całość ? Cytuj
glosal 0 Opublikowano 27 Listopada 2013 MC112V/285 z MaxSem. Cena normalna 478zł. Jakbyś mógł to nagraj efekt tej wyrzutni Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 27 Listopada 2013 Jakbyś mógł to nagraj efekt tej wyrzutni Wszystkie produkty które są na zdjęciu będą nagrane. Nie kupuje fajerwerek w przecenie by póżniej pochwalić się nimi na forum, a potem sprzedać je na targu. Cytuj
glosal 0 Opublikowano 27 Listopada 2013 Wszystkie produkty które są na zdjęciu będą nagrane. Nie kupuje fajerwerek w przecenie by póżniej pochwalić się nimi na forum, a potem sprzedać je na targu. Nie rozumiem o co ci chodzi, nikt cie o to nie posądza, sądzisz, że ja tak robię? Chce po prostu zobaczyć czy wyrzutnia jest tak dobra jak przedstawia ja film na maxsem.pl. W końcu nie kosztuje 30zł ale troszkę więcej Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 27 Listopada 2013 Nie rozumiem o co ci chodzi, nikt cie o to nie posądza, sądzisz, że ja tak robię? Chce po prostu zobaczyć czy wyrzutnia jest tak dobra jak przedstawia ja film na maxsem.pl. W końcu nie kosztuje 30zł ale troszkę więcej Niee skąd że. Po prostu wiem, że niektórzy kupują w duzych ilościach fajerwerki, a potem mają wymówke, czemuż to nie nagrali filmiku. Cytuj
sylar 3 Opublikowano 27 Listopada 2013 Niee skąd że. Po prostu wiem, że niektórzy kupują w duzych ilościach fajerwerki, a potem mają wymówke, czemuż to nie nagrali filmiku. Ja nie nagrywam bo mi się zwyczajnie nie chce i co wtedy ;> poza tym spróbuj wyjść z fajerwerkami i je sprzedaj Nawet mi się nie chce fotki zrobić i wrzucić na forum :v Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 28 Listopada 2013 Ahh ta napięta atmosfera... Stuffik spoko 5/5 oby tak dalej ! Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 Ja nie nagrywam bo mi się zwyczajnie nie chce i co wtedy ;> poza tym spróbuj wyjść z fajerwerkami i je sprzedaj Nawet mi się nie chce fotki zrobić i wrzucić na forum :v To jesteś zwyczajnym leniem. Cytuj
Galfarion 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Bardzo fajny stuff , bardzo dużo zabawy !! Ale jest też troche dużych i małych kostek 10/10 :xmas_smile: Cytuj
.ThundeR 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Będzie pięknie :christmascool: Ważne, że jest ogrom pierdół na cały dzień :xmas_biggrin: Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2013 Będzie pięknie Ważne, że jest ogrom pierdół na cały dzień Dokładnie, już się nie moge doczekać. Tylko wróce z pracy (miejmy nadzieje, że szybciej wypuszczą) i zacznę się tym wszystkim "bawić". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi