mateyek24 0 Opublikowano 27 Października 2013 Cześć, planuje w tym roku odpalić troszkę piro na sylwestra. Troszkę czyli zakupy za ok. 50 zł. Na razie wybrałem: -Dwa opakowania Explosive I -Rakiety Orion (jedna paczka) -motylki Albatros -Fontanny Happy - Triplex (trzy) -Rzymskie ognie (cztery) -Wyrzutnia Jorge Orient Moglibyście mi polecić co jeszcze dokupić? Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 27 Października 2013 Może coś na finał np: jw90 No i brakuje ci petard to tak z 2x Fp3 by można było kupić , a co do reszty to spoko.Pozdrawiam endriu123457 Cytuj
0 Injektor 0 Opublikowano 27 Października 2013 Cześć, planuje w tym roku odpalić troszkę piro na sylwestra. Troszkę czyli zakupy za ok. 50 zł. Na razie wybrałem: -Dwa opakowania Explosive I -Rakiety Orion (jedna paczka) -motylki Albatros -Fontanny Happy - Triplex (trzy) -Rzymskie ognie (cztery) -Wyrzutnia Jorge Orient Moglibyście mi polecić co jeszcze dokupić? Nie bierz rakiet Orion. Są mizerne. Lepiej dołożyć 3 złote i kupić JR2 DIABOLO. Rzymskie ognie i fontanny zamień na moździerz. Lepsza zabawa Cytuj
Pytanie
mateyek24 0
Cześć,
planuje w tym roku odpalić troszkę piro na sylwestra. Troszkę czyli zakupy za ok. 50 zł. Na razie wybrałem:
-Dwa opakowania Explosive I
-Rakiety Orion (jedna paczka)
-motylki Albatros
-Fontanny Happy - Triplex (trzy)
-Rzymskie ognie (cztery)
-Wyrzutnia Jorge Orient
Moglibyście mi polecić co jeszcze dokupić?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi