MeRo 0 Opublikowano 1 Listopada 2013 Witam serdecznie! :)/> Przyszedł i czas na mnie, bez owijania w bawełnę poniżej zamieszczam listę tego, co mi się udało zakupić w tym roku. Rakiety : -Aries -Big Whale 5 Moździerze : -Magic Sky Wyrzutnie : -Andromeda -Don't Worry, be happy -Big Bang! Pluton -Babel -Macrocosmos ||| -Red peon -Kometen Symphonie -Saturn Missiles, 50 strzałów. ( X4) Petardy : -FP3 Big. -Explosive 1, (x2) -Picolo corosair, ogółem sporo picolaków. -Karabinek, 200 strzałów (x2) Art. różne : -Zestaw Pyromix. -Zestaw Planet. -2 motylki "Kamikadze" -Rzymskie ognie "Multicolour" -Rakietki wydające pisk / huk. -Cyrcoblitz ( x3) -Lont zielony ( 1cm/s) -Motylki i pierdoły z poprzedniego roku. Śmiało piszcie co sądzicie na temat stuffu. Jeśli chcecie to mogę dodać jeszcze kilka fotek, lecz niestety w gorszej rozdzielczości. Chciałbym jeszcze publicznie podziękować użytkownikowi endriu123457 za wszelką pomoc, jaką mi oferował podczas zakupów. Pozdrawiam. Cytuj
glosal 0 Opublikowano 1 Listopada 2013 Idealny zestaw dla każdego szalonego piromana są rakiety, jest moździerz, wyrzutnie. Dwa lata temu mój stuff wyglądał bardzo podobnie Dobrze, że zakupiłeś lont, będzie można połączyc jakies artykuły co podniesie emocje i zwiększy zabawe Dojdzie coś jeszcze? Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 1 Listopada 2013 super stuff widze ze lubisz sie pobawic a zarazem porządnie po strzwelac stuff 10/10 planujesz jeszcze cos kupic ? Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 1 Listopada 2013 fajny Stuff będziesz miał dużo zabawy przed Sylwkiem , a na godzinę 00 masz dobre wyrzutnie 10/10 będziesz jeszcze coś dokupywał ? Cytuj
MeRo 0 Autor Opublikowano 1 Listopada 2013 No właśnie, finał... Tu jest problem, mianowicie : Miało być JW90, lecz z racji, że bardzo lubię rakiety, postanowiłem zrezygnować z tejże kostki i FP3 small, a kupić sobie Big Whale 5. Z drugiej strony staram się też, by co roku doznawać innych wrażeń z mojego "asortymentu" , więc postanowiłem sobie w tym roku odpuścić JW90. Wielu z Was pyta się, czy coś jeszcze dojdzie. Hmm, może jedna mała kostka z marketu? Nie wiem, bo i tak budżet jaki miałem przeznaczyć w tym roku na fajerwerki wydłużył się o 100zł. A poza tym zbierać zaczynam na auto Glosal słusznie podkreślił, że zakupiłem lont. Mam zamiar połączyć sobie 4 wyrzutnie saturn missiles i mieć niezły sajgon na niebie w jednym momencie Oprócz tego połączę sobie te dwa karabinki P.S : Mam zamiar kupić sobie turbo torcha. Takie pytanie : Na całego sylwestra starczy? Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 1 Listopada 2013 Znakomity stuff jest na co popatrzeć są dobre rakiety jak i kostki, art różnych też nie brakuje 10/10. Pozdrawiam endriu123457 Cytuj
glosal 0 Opublikowano 1 Listopada 2013 P.S : Mam zamiar kupić sobie turbo torcha. Takie pytanie : Na całego sylwestra starczy? Według mnie powinieneś dokupić jeszcze kilka zwykłych zapalniczek bo z tym to nigdy nie wiadomo, no i oczywiscie do tego zapałki ;)/> Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 1 Listopada 2013 No właśnie, finał... Tu jest problem, mianowicie : Miało być JW90, lecz z racji, że bardzo lubię rakiety, postanowiłem zrezygnować z tejże kostki i FP3 small, a kupić sobie Big Whale 5. Z drugiej strony staram się też, by co roku doznawać innych wrażeń z mojego "asortymentu" , więc postanowiłem sobie w tym roku odpuścić JW90. (...) Racja, każdy ma inny gust, jeden woli mieć coś dużego na finał, a drugi rakiety. I chwała Ci za to, że chcesz każdego roku mieć co innego, po co żyć monotonnie. Cytuj
abuk 30 Opublikowano 1 Listopada 2013 Bardzo fajny, zgrabny zestawik. Są rakiety, kostki, moździerz, petardy i pierdółki, czyli wszystkiego po trochu 10/10 Cytuj
MeRo 0 Autor Opublikowano 1 Listopada 2013 Dzięki za ogrom pozytywnych komentarzy, aż miło się czyta. Cytuj
MeRo 0 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2013 I wszystko wystrzelane ;d Teraz czekać na to co pokażą inni Cały dzień, wystrzelałem się na maaaaaxa. Zawiodłem się jednak na rakietach Aries i na Big Whale 5, wg. mnie jakoś miały mały efekt, mimo że miałem je rok temu i były w porządku. Ale może i to tylko moje odczucia. Poza tym wszystko mega! Szkoda że już koniec Oczywiście nie obeszło się od dziadka krzyczącego że nie wolno strzelać w sylwestra.. (Empatia power, heh.. ) Nie chciało mi się z nim kłócić, więc życzyłem mu szczęśliwego nowego roku i poszedłem strzelać dalej Cytuj
snoopgood 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Bardzo dobry stuff a takie pytanko ile dałeś za te rakiety Aries i gdzie je kupiłeś Pozdro . Cytuj
MarcePAN 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zawiodłem się jednak na rakietach Aries i na Big Whale 5, wg. mnie jakoś miały mały efekt, mimo że miałem je rok temu i były w porządku. Ale może i to tylko moje odczucia. Moje Big Whale 5 też miały małe efekty, ale przynajmniej ładne, różnorodne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi