Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Woow :] same konkretne wyrzutnie, zrobisz na sylwka wielkie boom :w00t:/ , a jeszcze masz zamiar wydać 500 zł. Masakra 10/10 :)

Opublikowano

WOOOW !!! jestem zaskoczony :xmas_ohmy: tyle konkretów :D 10/10 będzie twój stuff zawierał jakieś petardy,rakiety itd czy tylko wyrzutnie ?

Opublikowano

Coś tam do zabawy zawsze sie znajdzie, jakiś mozdzierz, rakietki i petardy. :)

Opublikowano

Widać że stawiasz na jakość :P

Opublikowano

Konkretnie ziomuś, konkretnie ;D

Opublikowano

Ładnie ładnie. Pokaz, czy odpalanie osobno? :)

Opublikowano

Mega konkretny stuff. W sylwestrową noc będziesz miał piękne efekty na niebie ;)

Opublikowano

Wyrzutnie konkretne, przydałyby mi sie takie na sylwestra ;)

Ładnie ładnie. Pokaz, czy odpalanie osobno? :)/>

Przecież napisał, że bedzie osobno odpalać.

Opublikowano

Świetny zestaw, same najlepsze, sprawdzone kostki. Sam swego czasu chciałem mieć Genesis, ale cena mnie zniechęciła. Za kolejne 500 zł może kup jakąś kątówkę (49sh), OneRow'a i trochę "drobnicy" do zabawy

Opublikowano

Tak jak pisałem wyżej strzelam pojedynczo, chyba ze mi coś strzeli do głowy to je połącze :D

Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek propozycje :)

Opublikowano

Ekstra zestaw. Nie każdego na to stać. 10/10

Opublikowano

dokup jeszcze duszambe , fireballa , sky brocade i ze 2 black caty ;)

Opublikowano

konkretnie 5/5 nice stuff

Opublikowano

Konkretny stuff ;) 10/10

Opublikowano

Hohoho z takim zestawem to nie będziesz się wstydził 31 :xmas_laugh: Fajnie dobrane kosteczki, same konkreciki. Myślę, że taki stuff to marzenie wielu forumowiczów. Jak przeczytałem, że masz zamiar wydać jeszcze pół kołka to jestem ciekawy co tam jeszcze zaprezentujesz :xmas_biggrin:

Opublikowano

No chłopie to pojechałeś wszystkich, same perełki. Czekamy jeszcze na następne paczki. Strzelanie solo, czy pokaz ? :)

JacuQM

Opublikowano

Stawiam na pojedyncze strzelanie.

Ładnie ładnie. Pokaz, czy odpalanie osobno? :)/>/>/>

Przecież napisał, że bedzie osobno odpalać.

No chłopie to pojechałeś wszystkich, same perełki. Czekamy jeszcze na następne paczki. Strzelanie solo, czy pokaz ? :)/>/>/>

JacuQM

Umiecie czytać?

Opublikowano

niezły stuff, będzie lepiej jak zabawki dojdą :D

Opublikowano

Budżet się zwiększył także myśle że na początku grudnia będzie fotka calości :)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak tak, dokładnie

Opublikowano

Powiem ci chłopie,że masz chyba najlepsze wyrzutnie,które można sobie wymarzyć na Sylwestra.Znakomity wręcz niewiarygodny stuff.Gościu jesteś wielki.10/10