Misiek4242 1 Opublikowano 2 Listopada 2013 Witam. Dzisiaj z nudów wpadłem na pomysł, żeby spróbować znów swoich sił w tworzeniu jakiejś grafiki. Stwierdziłem, że czemu nie, mógłbym zrobic jakies nowe logo dla forum. Czy mi się udało? Sami oceńcie Można by to wykorzystać na jakieś kubki, koszulki czy coś w tym stylu, chociaż wiem ze było to już wałkowane miliony razy Liczę na wasze opinie :D/> Cytuj
Tomekk 0 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgadzam się z kolegą u góry Logo dobre ale brak fajerwerków Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 3 Listopada 2013 Misiek co roku odgrzewasz kotleta a my próbowaliśmy cię już naprowadzić na logo jakie by pasowało na kubki i koszulki. Ehs znowu wszystko od początku Cytuj
Misiek4242 1 Autor Opublikowano 3 Listopada 2013 Cooli no odgrzewam odgrzewam Nie siedze w grafice, a jak mi jakis pomysł wpadnie to spróbuje to zrobic. Dałem tylko taką propozycje tego Cytuj
Misiek4242 1 Autor Opublikowano 3 Listopada 2013 Jak już cos zacząłem to dam i to: projekt vlepki Zawsze można coś jeszcze z tego zrobić Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 3 Listopada 2013 Jak już cos zacząłem to dam i to: projekt vlepki :)/>/>/> Zawsze można coś jeszcze z tego zrobić :D/>/>/> Ooo to na logo pasuje idealnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi