Fredek 0 Opublikowano 3 Listopada 2013 Witam po przerwie Zamówiłem dziś pierwszą paczke na BF Fotki dodam jak dotrze Amaretto-TXB421 Achilles-JW418 FIREBALL-PXB2203 FIRE ART-PXB2403 Aries-TXB211 Genesis-JW419 FUTURE GAME RED-PXB2105 FUTURE GAME BLUE-PXB2102 FUTURE GAME GREEN-PXB2104 EXPLOSION 16-PXB2103 ZESTAW PROMOCYJNY 400+ ( NUMER 1) ZESTAW PROMOCYJNY 100+ ( NUMER 6) ZESTAW PROMOCYJNY 100+ ( NUMER 3) ZESTAW PROMOCYJNY 200+ ( NUMER 4)x2 ZESTAW PROMOCYJNY 50+ ( NUMER 1) ZESTAW PROMOCYJNY 50+ ( NUMER 2) The Legend-JW407 Hawaje-P7073 Razem:1122,46zł Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 3 Listopada 2013 łoł no normalnie system rozwaliłes jak na pierwsza czesc stuffu tyle wydałęs to ciekawe co bedzie na sylwestra czekam na foty Cytuj
MarcePAN 0 Opublikowano 3 Listopada 2013 No widzę spora inwestycja, w dodatku same konkretne kostki i kolejna osoba z Genesis Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 3 Listopada 2013 No chłopie jest początek listopada a na forum już takie rzeczy, w tym roku bijemy jakiś rekord wydanych sum ? Serio 1100 na pierwszą paczke, gratuluje. Same perełki. Planujesz pokaz czy może strzelanie pojedyńcze ? Będzie coś jeszcze, a jeżeli tak to za jaką kwotę ? JacuQM Cytuj
Fredek 0 Autor Opublikowano 3 Listopada 2013 No chłopie jest początek listopada a na forum już takie rzeczy, w tym roku bijemy jakiś rekord wydanych sum ? Serio 1100 na pierwszą paczke, gratuluje. Same perełki. Planujesz pokaz czy może strzelanie pojedyńcze ? Będzie coś jeszcze, a jeżeli tak to za jaką kwotę ?:)/>/> JacuQM Chyba będe strzelał pojedyńczo myślałem żeby połączyć ale sam jeszcze nie wiem.Możliwe że coś dojdzie ale już bede miał chyba co targać :)/> No widzę spora inwestycja, w dodatku same konkretne kostki i kolejna osoba z Genesis Genesis 2 raz już będe miał naprawde fajna kostka Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 6 Listopada 2013 Ja się zastanawiam gdzie ty to będziesz przechowywał do sylwestra Cytuj
Fredek 0 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ja się zastanawiam gdzie ty to będziesz przechowywał do sylwestra :P/> Gdzieś tam to schowam zastanawiam się co by jeszcze dokupić i sam nie wiem może jakieś pomysły??? Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Supr stuff same konkrety nic dodać nic ująć 10/10 zapraszam do mnie endriu123457 Cytuj
MarcePAN 0 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Fajny pomysł ze zdjęciem na dworze, jeszcze jakby słonko poświeciło Arsenał bardzo dobry, same najlepsze kostki. Gdzieś tam to schowam zastanawiam się co by jeszcze dokupić i sam nie wiem może jakieś pomysły??? - Wyrzutnia kątowa - Mocniejsze petardy - ew. Większe rakiety - kilka art. różnych Cytuj
Fredek 0 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 Fajny pomysł ze zdjęciem na dworze, jeszcze jakby słonko poświeciło :)/> Arsenał bardzo dobry, same najlepsze kostki. - Wyrzutnia kątowa - Mocniejsze petardy - ew. Większe rakiety - kilka art. różnych Kątówki odpadają z racji tego że jeszcze nie wiem gdzie będę w sylwestra jak będę u szwagra to mało miejsca na kątówki za blisko domu.Coś jeszcze pomyślę jakiś mozdzież może, cały czas mi szelki po glowie chodzą Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Te kosteczki mi się podobają. Jak bym miał wystarczająco pieniążków to też bym sobie wybrał taki stuff Cytuj
Belick 0 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Jak na pierwszą paczkę jest bombowo, dokup jeszcze jakieś petardy, z których mógłbyś poskładać jakiś porządny karabinek Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 3 Grudnia 2013 pięknie to wygląda :xmas_wink: same konkrety i nowości z Piromaxa będzie miazga 10/10 Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ładne konkrety, szykuje się wystrzałowo. Zapraszam także do mnie. Cytuj
Fredek 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2013 Doszło 20 kulek 2" i jakieś pierdoły (fontanna,zimnie ognie itp) Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 18 Grudnia 2013 czyli konkret stuff ) bardzo mi sie podoba 10/10 zapraszam na moją aktualizacje :christmascool: endriu123457 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi