Tomekk 0 Opublikowano 4 Listopada 2013 Nazwa: RC3 Symbol: PXP203 Importer: PIROMAX Ilość sztuk w opakowaniu: 50 Efekt: Huk Zdjęcia: Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 23 Listopada 2014 Jasne petardy są mega spoko,huk jak np.K0203 Corsair TROPIC moim zdaniem tanie i dobre :xmas_happy: Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 23 Listopada 2014 Ja testowałem i dosyć dobre petardy jak w tej cenie. Coś w stylu korsarza, a do tego ma lont. Może nieco cichsze ale warto je kupić. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Dla przetestowania wziąłem paczkę tych petard. Czy są opłacalne ? tak za cenę 3.99 zł można śmiało po nie sięgnąć. Hukiem może nie powalają z nóg ale do zabawy są świetne, 50 sztuk lontowych petard będzie co robić. Test - https://www.youtube.com/watch?v=LJVHLbfQokc Cytuj
Mateusz243 1 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Polecam Huk mają jak korsarze ale plusem jest to że mają lont. Za mniej niż 4 zł opłaca się kupić Cytuj
Luksfer87 0 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Albo trafiłem na złą partię albo już sam nie wiem co...Petardy masakra bardzo słabe osobiście nie polecam.Mocniejsze są Expolive I od Jorge.Strasznie się zawiodłem na nich... Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 27 Lipca 2017 RC3 to bardzo dobra petarda.Jest głośna (huk przypomina korsarza) i tania.W opakowaniu znajduje się bardzo wielka ilość petard.Moja ocena to:6-/10. Polecam Cytuj
Kamix281 2 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Podobne do korsarzy, w miarę mocne. Śmieszny dźwięk palenia lontu . 5 zł / 50 szt. Polecam, 7/10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi