Tomekk 0 Opublikowano 4 Listopada 2013 Nazwa: HOT Symbol: PXP207 Importer: PIROMAX Ilość sztuk w opakowaniu: 10 Efekt: Huk Zdjęcia: Cytuj
wybuchowiec1 0 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Symbol: PXP207 Nazwa: HOT Cena: 8 zł Producent informuje że te petardy są w stylu Hiszpańskim. Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 13 Listopada 2014 mogą być dobre ! Na bigfunie są za 5,50 kupuje je za jakieś 2 tyg więc może przetestuje Jak ktoś je miał to piszcie bo jestem ciekawy tych petard Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 29 Listopada 2014 Dobra petarda, dzisiaj testowałem. Jest podobna hukiem do fp3 small, lecz ciut słabsze. Za te 5zł opłaca się kupić 1 lub 2 paczki, polecam. Mają też mają ciekawy wygląd :)/> Cytuj
Kamil™ 27 Opublikowano 29 Listopada 2014 Ten styl bardzo przypadł mi do gustu. Mam nadzieję, że będą w tym roku w sieci sklepów Carrefour. Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 29 Listopada 2014 Mam paczkę tych petard . Może przetestuję petardę i powiem jakie wrażenia oraz wrzucę filmik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi