BetoNiks 0 Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam tak jak w Temacie szukam pomocy do zrobienia stuffa Budżet to jakieś 120zł , jest to mało lecz na mój wiek to dużo mniej więcej mój przedział wygląda tak że: Petardy hukowe,itp około 30zł - 35zł Rakiety (jeżeli jakieś) to do 20zł max Moździerz 20zł - 30zł I reszta idzie na kostki (wyrzutnie) Chodzi mi o podawanie dobrych lecz tanich produktów podam kilka z wyższej półki na których się wzoruje @@Wonderfull Lips GWM5036@@ @@53955 SOLAR@@ @@GWM5032 Colorful@@ <--- tutaj końcowy efekt @@JW66 Show of fireworks@@ @@Zink 905 Bukettraketen@@ <---- te rakiety strasznie mi się podobały ^ | Ogólnie koszt rzeczy powyżej to jakieś minimum 500zł a mi chodzi o budżet do 120zł Najlepiej proszę o podawanie nazwy, ceny jeżeli możliwe to film Dziękuje za uwagę. Cytuj
0 Injektor 0 Opublikowano 4 Listopada 2013 Petardy » Grom 4 Symbol: TXP841 x 2 JC05/FP3 small x 1 FP3 BIG x1 P1208A achtung x 1 K0202(T)achtung x 3 Rakiety JR4(J)diabolo x1 Moździerz TXB546A Sklep Bigfun Cytuj
0 BetoNiks 0 Autor Opublikowano 4 Listopada 2013 Chodziło mi bardziej w zakresie wyrzutni i więcej propozycji na rakiety ale może być Miałem rok temu fp3 i możliwe że użyje tylko tych petard chyba że podane petardy dorównują fp3 Cytuj
Pytanie
BetoNiks 0
Witam tak jak w Temacie szukam pomocy do zrobienia stuffa Budżet to jakieś 120zł , jest to mało lecz na mój wiek to dużo
mniej więcej mój przedział wygląda tak że:
Petardy hukowe,itp około 30zł - 35zł
Rakiety (jeżeli jakieś) to do 20zł max
Moździerz 20zł - 30zł
I reszta idzie na kostki (wyrzutnie)
Chodzi mi o podawanie dobrych lecz tanich produktów podam kilka z wyższej półki na których się wzoruje
@@Wonderfull Lips GWM5036@@ @@53955 SOLAR@@ @@GWM5032 Colorful@@ <--- tutaj końcowy efekt
@@JW66 Show of fireworks@@ @@Zink 905 Bukettraketen@@ <---- te rakiety strasznie mi się podobały
^
|
Ogólnie koszt rzeczy powyżej to jakieś minimum 500zł a mi chodzi o budżet do 120zł
Najlepiej proszę o podawanie nazwy, ceny jeżeli możliwe to film Dziękuje za uwagę.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi