Skocz do zawartości
  • 0

Mała Pomoc ze zrobieniem stuffa

Pytanie

Opublikowano

Witam tak jak w Temacie szukam pomocy do zrobienia stuffa Budżet to jakieś 120zł , jest to mało lecz na mój wiek to dużo

mniej więcej mój przedział wygląda tak że:

Petardy hukowe,itp około 30zł - 35zł

Rakiety (jeżeli jakieś) to do 20zł max

Moździerz 20zł - 30zł

I reszta idzie na kostki (wyrzutnie)

Chodzi mi o podawanie dobrych lecz tanich produktów podam kilka z wyższej półki na których się wzoruje

@@Wonderfull Lips GWM5036@@ @@53955 SOLAR@@ @@GWM5032 Colorful@@ <--- tutaj końcowy efekt

@@JW66 Show of fireworks@@ @@Zink 905 Bukettraketen@@ <---- te rakiety strasznie mi się podobały

^

|

Ogólnie koszt rzeczy powyżej to jakieś minimum 500zł a mi chodzi o budżet do 120zł

Najlepiej proszę o podawanie nazwy, ceny jeżeli możliwe to film Dziękuje za uwagę.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Petardy

» Grom 4

Symbol: TXP841 x 2

JC05/FP3 small x 1

FP3 BIG x1

P1208A achtung x 1

K0202(T)achtung x 3

Rakiety

JR4(J)diabolo x1

Moździerz

TXB546A

Sklep Bigfun

• 0
Opublikowano

Chodziło mi bardziej w zakresie wyrzutni i więcej propozycji na rakiety ale może być

Miałem rok temu fp3 i możliwe że użyje tylko tych petard chyba że podane petardy dorównują fp3

• 0
Opublikowano

Wyrzutnie to Jw90, TXB206, P7202, SM2127