Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rzymskie ognie 36 sztuk

Symbol: 22191-36

Importer: Keller

ilość strzałów : 12

kaliber ( w mm ) : 10

długość ( w cm ) : 25

efekt : czerwone, żółte, niebieskie i zielone komety z gwiazdkami

jednostka sprzedaży : 36 sztuk

zdj. http://www.sklepbigfun.pl/1347/mega-paki/sklep-fajerwerki-rzymskie-ognie-36-sztuk.html

Przed chwilą poszedłem z kolegą na dwór i coś mnie podkusiło żeby wziąść ze sobą dwie sztuki tych rzymiaków. Prawde powiedziawszy jestem cholernie zaskoczony ! Sądząc, że to jest to od kellera spodziewałem się co najwyżej jedno-metrowego wzlotu a tu taj zaskoczenie o.O 4-kolorowe komety leciały na na ok. 10metrów :O Efekt też nie był najgorszy bo oprócz kolorowych "pocisków" były lekkie złote iskry ! Naprawde polecam zakup tych ogni ! Myślę że przy następnym zamówieniu wezme jeszcze z paczuszke (36szt.) tych Rzymskich Ogni :> Polecam w 100% !!!!!! Jeśli mi się uda postaram się w tym tygodniu dodać filmik :>

Opublikowano

Ja natomiast miałem je rok temu i zero satysfakcji nic tylko wrzucić do ogniska... Chyba że jakoś polepszyli ich jakość ale ze swojego doświadczenia z nimi nie polecam 4/10.

endriu123457 :67675:

Opublikowano

Akurat tez rzymiaki moge poelicic. 9/10 dobra cena do ilosci i efektu :)

Opublikowano

Są lepsze bo miałem te i na przykład jorge, ale te jak na kellera to byłem miło zaskoczony. Fajne na początek małego pokazu ustawić je pod kątem tak z 72szt i efekt powinien być fajny, może na drugi rok sam spróbuję tak zrobić ;d 7/10

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem polepszyli się,w tamtym roku było więcej niewypałów i lecieli dużo niżej,dzisiaj odpaliłem 4 sztuki i kilkanaście strzałów leciało ponad 20 metrów.Naprawdę polecam te rzymiaki, za 12zł 36 sztuk,nic tylko brać

Opublikowano

Moim zdaniem polepszyli się,w tamtym roku było więcej niewypałów i lecieli dużo niżej,dzisiaj odpaliłem 4 sztuki i kilkanaście strzałów leciało ponad 20 metrów.Naprawdę polecam te rzymiaki, za 12zł 36 sztuk,nic tylko brać

Dobrze słychać taką opinie o produkcie który pierwszy raz sam nabyłem w tym roku

Mam nadzieje że u mnie będzie tak samo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kupilem je. Sa dobrej jakosci, jak koledzy pisza leca ok 4m, lecz jedyna ich wada ze nie kazdy z nich strzela " 8 strzalow" 1 sztuka wysztrzelila mi 6 strzalow tylko, no nw czemu. ale i tak 7/10

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Byłem w posiadaniu 10 strzałowych i powiem tak: bardzo ładny efekt tyle, że połowa strzałów w pierwszej sekundzie wystrzeliwuje na jakieś 2 cm :/

Opublikowano

mateyek, nie mozliwe, sa 8 i 12 strzalowe, ja mam 8 i strzelaja normalnie na 5-10 m najslabiej

Opublikowano

Byłem w posiadaniu 10 strzałowych i powiem tak: bardzo ładny efekt tyle, że połowa strzałów w pierwszej sekundzie wystrzeliwuje na jakieś 2 cm ://>

Ja w tamtym roku miałem te 10-strzałowe i tez mi blisko z 10 wystrzeliło w ten sposób.W tym roku kupiłem 12-strzałowe wystrzeliłem już ponad 20 sztuk i takie przypadki jak w tamtym roku mi się nie przytrafiły.Nie wiem może to zależy od paczki albo poprostu te 12-strzałowe są lepsze niż 10

Opublikowano

Także miałem je na pokazie ale odpalilem 33 sztuki na raz efekt: fantastyczny coś jak kometenspektrum które także miałem :-D

Opublikowano

Tutaj mój filmik odpalonych wszystkich rzymiaków w kształcie wachlarza +wyrzutnia columbus(w połowie niewypał) +x2 Saturn +x2wyrzutnia Planet 100strz.

Opublikowano

Efekt rzymiaków jak na tą cene spoko. Tylko bardzo badziewne wykonanie, czasami ładunki się same wysypywały, czasami strzelał po 5 naraz... 6/10

Opublikowano

Za 12 zł dostajemy 36 naprawdę dobrych rzymiaków, ale tak jak kolege wyżej napisał czasami strzelają 5 na raz i często przy 3 pierwszych wystrzałach ładunki są wyplówane na ok 5 m, ale przy dalszych wystrzałach kulki lecą na ok 30m, mimo to można spokojnie brać ;) 9/10

Kamilox :fireworks:

Opublikowano

Za 12 zł dostajemy 36 naprawdę dobrych rzymiaków, ale tak jak kolege wyżej napisał czasami strzelają 5 na raz i często przy 3 pierwszych wystrzałach ładunki są wyplówane na ok 5 m, ale przy dalszych wystrzałach kulki lecą na ok 30m, mimo to można spokojnie brać ;)/>/> 9/10

Kamilox :fireworks:/>/>

Ty wiesz ile to jest 30m ? Nie przesadzajmy są bardzo fajne do zabawy ale nie jest to jakiś super mega zymiak -.-

Opublikowano

Wiem ile to jest 30m strzelałem nimi na takim boisku i dolatywały z jednego końca na drógi(niektóre), a wiem jaką długość ma to boisko :P

Kamilox :fireworks:

Opublikowano

Akurat na tym filmiku wypadł dość słabo, mi wśród 36szt. tylko dwa takie się znalazły co "wypluwały" strz. reszta btła naprawde spoko :>

Mi to tylko 1 niewypał sie trafił.

Opublikowano

Foty tych rzymiaków zrobione dzisiaj ;-)

6puiY.JPG

6pujj.JPG

Troszkę źle wykadrowałem, no ale cóż

:f_a: :f_a: