witus 0 Opublikowano 1 Lutego 2006 zastanaiwm sie czy zartujesz sobie ze 50 zł czy mówisz serio?? jakbyś przez cały rok oszczedzał nie wydawał kasy na zbędne rzeczy to byś naprawde dużo uzbierał tylko trzba sobie dużo rzeczy wyrzec :lol: Jak zbieram to czasem rodzice wezmą i nie oddadzą... :cry: Cytuj
?uk 0 Opublikowano 13 Września 2006 ja zawsze kupuje za 70 złotych fajerwerki azaczyna strzelac równo o 24 bo mam mocna wole i nie strzelam przed tylko korszrzami Cytuj
corni1991 0 Opublikowano 16 Października 2006 Ostatnio obudziłem się z bardzo wielką chęcia postrzelania z fajerwerek, zaczołem przeglądac wszystkie szafy i odziwo znalazłem kilka paczek korsarzy, jakieś świszczące petardy i małe wulkaniki. Ucieszony tym zbiegiem okoliczności poszedłem z kumplami powitac nowy rok i zarazem go pożegnac ( bylem troche podchmielony) i to był mój pierwszy dzień 2006 roku kiedy to poszedłem strzelac P.S. nie moge się doczekac pojawienia sie towarów w sklepach ... ;/ Cytuj
michall 0 Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja strzelam sobie jak mi sie zachce :lol: w domu przeważnie mam jakieś petardy po odpuście ale takie większe to...we Wigilie i Boże Narodzenie Cytuj
Gość Felix Opublikowano 6 Listopada 2007 jak tylko są w sklepach tymi petardami fajerwerki nie zazwyczaj zostaje mi około 10 opk picolówek no całe pudło tych strzelających i mam je przez lato ale wtedy nie strzelam czekają na następnego sylwka a i tak kupuje jeszcze raz je wiec ciągle mam większy zapasa teraz mam 25 picolówek 10 dużych korsarzy 2 chaina boler (opakowania oczywiście)no i około 100 pszczółek 10 wulkanów małych 20 piratek i 8 achtungów Cytuj
kisiel1010 0 Opublikowano 19 Lipca 2008 ja wale przez caly rok ale wielkie bum tylko na sylwka - trzeba oszczedzac Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 21 Lipca 2008 Ja przewarznie odpalam fajerwerki od listopada do stycznia potem troche w ferie i jeszcze latem na odpustach czyli prawie caly rok :mrgreen: Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 27 Lipca 2008 Tydzień, dwa przed Sylwestrem zaczynam odpalać rakietki itp. Petardy idą przez cały rok. Cytuj
Ron 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ja rzucam w sylwka, za dnia małe i średnie petardy, a resztę o północy. Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie najlepszy czas to wtedy kiedy mam już wszystko kupione a do sylwka jeszcze kilka dni, kiedy stos fajerwerków leży w pudle Często je wtedy przeglądam, segreguje to tak, to inaczej, huh ;D A jak mam wystrzelić coś dużego to mnie nawet sentyment bierze, taki już jestem, trochę wrażliwy, ale jak zacznę odpalać, to nie mogę skończyć Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ja po pewnym wydarzeniu 26 Grudnia 2006 roku odpalam fajerwerki TYLKO w Sylwestra... i ani godziny wcześniej. Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 No powiedz, o jakie wydarzenie chodzi.Na temat:Ja petardami walę przez cały rok, ale rakiety i wyrzutnie to tylko w sylwka. Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Poszliśmy do lasu odpalić sobie 2 żuki.Pierwszy nikomu nie przeszkadzał.Drugiego słyszał przechodzący obok patrol policji...Zaczęli nas gonić, i wyzywać jak byśmy kogoś zamordowali.Powiedzieli, że zawiozą nas na komisariat i odbiorą nas rodzice, którzy zapłacą jeszcze 500zł mandatu... na szczęście nie wiem jakim cudem udało się nam ich wybłagać, że nas puścili i nigdzie nie zawieźli... Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 ja zawsze strzelam na odpust i na sylwka, a i 3 dni przed sylwkiem. a o kase sie nie martwie :mrgreen: Cytuj
^^Silas^^ 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ja zawsze jak tylko mam jakies fajerwerki a najczescie pierwsze to sa typu petarda wienc bawi sie od samego zakupu ;p kasa nie martwi mnie bo zawsze cos sie uzbieralo na to ;o Cytuj
mireck 0 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zawsze się kasy troche znajdzie - np. po Bożym Narodzeniu zawsze jest :grin: Cytuj
bogi97 0 Opublikowano 21 Września 2008 5 dni przed sylwiek zaczynam strzelać petardami.W wigilię jakieś rakietki.26 (urodziny siostry :lol: ) strzelam jedną mniejszą wyrzutnię.No i 31 ostro Cytuj
maciek1220 0 Opublikowano 11 Listopada 2008 ja zaczynam tak poczatek grudnia chociaz w tym roku wyjątek picolaki poszly w pazdzierniku Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 11 Listopada 2008 ja strzelam od 27 bo idę do lidla po petardy a potem do sylwestra potem jak otwierają bazarek to coraz fajniejsze idą petardy a 31 to hard core Cytuj
tomek19680 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 To zależy petardami strzelam już z 5-6 dni przed Sylwestrem ale rakiet i wyrzutni w tym czasie nie dotykam :mrgreen: Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Ja w tym roku zacznę strzelać najwcześniej około 20 grudnia (zamawiam na Korsarzu około 10 grudnia), ale wszystkie, które robią efekt na niebie, zostawię sobie na Sylwka :-DA co do kasy:Od 1 czerwca zacznę mieć dochody (Dzień Dziecka, imieniny, urodziny). Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 30 Października 2010 już zaczynamy powolutku strzelać, na przepalenie poszedł kongo, piratki niedługo FP3 i achtungi Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 30 Października 2010 Już poszły dwie paczki piccolo (wszystkie były włożone w jabłko, podpalone i wyrzucone na 40m w górę - super efekt czasami nawet bryzę i zapach można było poczuć :lol:) Jak dojdzie paczka 12-13 grudnia to w wigilię trochę postrzelam i w sylwka od rana Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 7 Września 2011 Ja strzelam w sylwestra i w Nowy rok bo w inne dni nie czuje klimatu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi