FireGorek1 2 Opublikowano 7 Września 2011 Dokładnie jak mam ochotę to strzelam ;D i w grudniu a najwięcej to w Sylwestra ;D Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 8 Września 2011 Ja w szafce zawsze coś znajdę i strzelam często ale jest dziwnie bo nie ma śniegu i wogóle ale gdy już przyjdzie zima w sklepach zaczynają się pojawią fajerwerki to strzelam i kupuje z chęciom,ale najwięcej w sylwka i kilka dni przed.:fireworks: Ale teraz gdy juz jesień i za 4 miesiące sylwek to się wezmę za kupowanie stuffu powoli Cytuj
mati233 0 Opublikowano 8 Września 2011 Ja od roku 2005 do 2008 zawsze strzelałem co 2 dni pikolo i małym zestawem Kung fu A na Sylwestra wyrzutnie: 2razy Macro cosmos3,2 razy Guliwer i jeden raz new age jw57 i 5 opakowań rakiet Feniks gdy moja babulka jeszcze żyła a tera to tylko kilka wyrzutnie za sto pięćdziesiąt zł kupuję z ciotką na Sylwestra która jeszcze żyje . Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 16 Września 2012 Ja tylko strzelam gdy zostało już tylko 100dni do sylwestra wtedy to z 3sztuki picollo i 10 dni do sylwestra to fp3 jedną sztuke a tak to tylko w sylwestra od 9/10 rano:) . A o 24 tradycyjnie pokazik i wszystko co mi zostało Pozdrawiam endriu123457 Cytuj
Jango 0 Opublikowano 17 Września 2012 Strzelam od 27 grudnia, czasem wcześniej jakieś mniejsze petardy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi