zoxck 0 Opublikowano 8 Listopada 2013 czym różnią się te petardy? wiem tylko że fp3x jest większa Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 8 Listopada 2013 Fp3 small jest głośniejsza od krachmena endriu123457 Cytuj
BiGBoY 0 Opublikowano 8 Listopada 2013 Fp3 small jest głośniejsza od krachmena :)/> endriu123457 :67675:/> Nie zawsze. Jeśli trafi się na lepszą partię to huk jest naprawdę mocny, czasami głośniejszy od FP3 nawet tych Big ;]. Mam nadzieje, że w tym roku sam trafię na taką partię Cytuj
zoxck 0 Autor Opublikowano 8 Listopada 2013 Nie zawsze. Jeśli trafi się na lepszą partię to huk jest naprawdę mocny, czasami głośniejszy od FP3 nawet tych Big ;]. Mam nadzieje, że w tym roku sam trafię na taką partię :D/> no coż.. ja już kupiłem 4 paczki mam nadzieje że się nie zawiode 10 zł za 20 szt dobra cena? Cytuj
zoxck 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2013 Dodam że pare sztuk ma czerwony kolor bibułki a reszta (normalny) fioletowy. O co z tym chodzi? -_-/> Cytuj
BiGBoY 0 Opublikowano 9 Listopada 2013 no coż.. ja już kupiłem 4 paczki mam nadzieje że się nie zawiode :P/> 10 zł za 20 szt dobra cena? Dobra cena Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Czy kolory bibułki otaczające lont mają coś wspołnego z mocą petardy? czy coś.. gdyż w paczce 5 szt ma kolor jasnej czerwieni a pozostałe fioletowe :D/> Nie, chodzi tu o Partiee jedna jest np. z 2012 a druga z 2013 Cytuj
zoxck 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dzięki :)/> Kolega odpalił swoją jorgerowskią fp3 , ja krachmena i doszli my do wniosku że tak samo sie zachowują podczas huku ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi