Skocz do zawartości
  • 0

Smartfon

MajsterD12

Pytanie

Opublikowano

Przymierzam się do zakupu smartfonu, do ok 500 zł. Nie siedzę w tym temacie dlatego proszę ogarniętych o pomoc :P/>

Moje wymagania:

Potrzebuję kupić tani smartfon do internetu, apek i gier. Ważne żeby miał w miarę dobry aparat i wyświetlacz ok 4 cali :)/>

Póki co myślałem nad

- Sony Xepria J

- http://allegro.pl/telefon-smartfon-krugermatz-move-android-4-1-i3679104557.html

- http://allegro.pl/lenovo-a820-aero-2-quad-core-pl-menu-i3687839675.html

- http://www.ceneo.pl/14211113#tab=spec

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Sony Xpieria J,T lub SP :P Ten ostatni najbardziej Polecam

• 0
Opublikowano

Wersja T i SP co podałeś znacznie przekraczają mój budżet.

Jeszcze raz piszę: szukam smartfonu do około 500zł

• 0
Opublikowano

Wersja T i SP co podałeś znacznie przekraczają mój budżet.

Jeszcze raz piszę: szukam smartfonu do około 500zł

Hmm to polecam Nokia Lumia (nie wiem jaki model, wybierz sobie, bo wszystkie spełniają twoje wymagania) lub Nokia 3310 też spoko

• 0
Opublikowano

Ludzie idź z nokią ! Sony Xperia E, J, Z, X zależy od kasy.

JacuQM

• 0
Opublikowano

Jeżeli chcesz telefon obsługujący najważniejsze aplikacje, z dobrym aparatem to weź Lumie 520/620, albo najlepiej 720.

Jak potrzebujesz tysiące zbędnych aplikacji, zmieniać codziennie tapete i animacje to idź w Androida.

• 0
Opublikowano

Ja polecam Samsunga Galaxy Mini 2 korzystam z niego i działa bez zarzutu tylko ma trochę słaby aparat, a po za tym bardzo dobry smartfon :D

• 0
Opublikowano

Za cenę ok. 500zł polecam Samsunga Galaxy S I9000

Procek 1Ghz,512ram,aparat 5mpx i nagrywanie HD,a do tego świetny wyświetlacz 4 calowy Super Amoled (prawdziwa czerń,wysokie nasycenie kolorów) :)/>/>

polecam w 100%

• 0
Opublikowano

Jakbym miał wybierać to tylko Samsung i android żadne lumie i inne cuda.Miałem sporo telefonów i mówiłem że nigdy nie kupię samsunga dokąd nie kupiłem :P.Miałem Pierwszą S i9000 miałem S2 w tej chwili używam S3 a chcę kupić S4 tylko czekam aż troszke cena spadnie.Jeżeli jesteś zainteresowany to mogę ci sprzedać Si9000 jak coś to pw.

• 0
Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, zastanowię się jeszcze który wezmę. Popytam w sklepach jeszcze który byłby najlepszym rozwiązaniem. Lumia nie za bardzo mi się podoba,a Samsung i9000 i Ace 2 GT S5830 to w tej chwili modele które najbardziej przypadły mi do gustu.

• 0
Opublikowano

Musisz być świadomy tego że do gier smartfona za 500zł NIE kupisz. Radziłbym dozbierać te 3-4 setki i kierować się w coś bardziej przyszłościowego. Wspomniano wcześniej o SGS 1 generacji- bardzo dobra jakość dźwięku (i9000- dac wolfsona, i9001 już tego nie posiada), aparat 3+/6 i nic poza tym- telefon antyk. Amoled wcale nie jest taki świetny, ba powiedziałbym że jest bardzo przeciętny, wyróżnia się wspaniałą czernią, i tyle.

Generalizując, odpuść sobie kupno smartfona (cały czas byś żałował decyzji o kupnie modelu sprzed wieków) w obecnym okresie, dozbieraj do ww. kwoty i kup coś pokroju LG 4X HD, SGS 3 używany.

Jeżeli jednak jesteś bardzo zdeterminowany, nie trafiają do Ciebie żadne argumenty możesz zakręcić się w Samsungu Galaxy S2.

pozdrawiam

• 0
Opublikowano

Dzięki za odp.

Jutro przeglądnę sobie te modele które podałeś ;)

• 0
Opublikowano

Luknij ---> Alcatel M'Pop

Naprawdę dobry i niezawodny tel. Takowego też posiadam.

Stówa zostanie na fajną kostkę i rakietki xdd

Nie jest to szajs, bo możesz wybrać go nawet wraz z abonamentem w T-mobile.

• 0
Opublikowano

Widze, ze mamy podobny problem bo tez zamierzam kupic smartfona do 500zl. Zerknij na htc sensation, xperia P, Samsung galaxy s2. Oczywiscie mowa tutaj o uzywkach bo nowego w tej cenie nic nie dostaniesz. I nie patrz na aukcje z nowymi telefonami za grosze np. http://allegro.pl/htc-sensation-xe-beats-gw12-od-firmy-najtaniej-i3762812577.html sa to prawdopodobnie jakies podrobione chinczyki i do tego wysylka trwa do 60 dni roboczych XD

• 0
Opublikowano

Jeśli się nie mylę to Xperia P ma kiepski aparat. Co do telefonów za grosze to tak wiem, przeglądałem niektóre aukcje i na samym dole małym drukiem piszą o wysyłce z Hong Kongu xD

• 0
Opublikowano

Jeśli się nie mylę to Xperia P ma kiepski aparat. Co do telefonów za grosze to tak wiem, przeglądałem niektóre aukcje i na samym dole małym drukiem piszą o wysyłce z Hong Kongu xD

Oj chyba sie mylisz XD Pewnie przejrzales juz tyle telefonow ze wszystko ci sie miesza :D masz tu jakis video test w full hd

• 0
Opublikowano

Zwracam honor :)

Nowy 900 zł kosztuje. Nie za bardzo interesuje mnie zakup używanego m.in ze względu na gwarancję, ew. na uszkodzenia których na pierwszy rzut oka nie da się znaleźć :)

Przejrzałem już pełno ofert, i trudno jest coś znaleźć sensownego...

• 0
Opublikowano

Polecam Alcatel one touch idol 6030x sam takiego używam i jest bardzo fajny . Aparat też ma dobry , gry chodzą dobrze i net też szybko śmiga :)