Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakie polecacie spróbować w sylwka :P?

Opublikowano

Hmm "ciekawy" temat. Polecam zielone :)

Opublikowano

Zielone cygaretki?:]/>

Opublikowano

No a jak! :) Nie no dla mnie temat bekowy trochę, więc odpowiedź na pół-poważna. Tak czy siak na pewno najlepsze cygaretki, to te zielone.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

heheh dzięki za propozycje xD

Opublikowano

kup sobie jakiegos wyborowego cygara za 100 zl :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cygaretek juz sie nigdzie nie kupi, jak odnalezli tam jakies dopalacze to od razu wycofali ze sprzedazy.

Opublikowano

Cygaretek juz sie nigdzie nie kupi, jak odnalezli tam jakies dopalacze to od razu wycofali ze sprzedazy.

hahahah , wiesz wgl co to jest cygaretka synku :D ?

Opublikowano

hahahah , wiesz wgl co to jest cygaretka synku :D/>/>/> ?

W stosunku do ciebie to wiem. Synu ja paliłem przez 6 lat.

Opublikowano

hahahah , wiesz wgl co to jest cygaretka synku :D/> ?

Ja nie wiem co to jest, możecie mi wytłumaczyć ?

JacuQM

Opublikowano

W stosunku do ciebie to wiem. Synu ja paliłem przez 6 lat.

Co w związku z tym ? Są tacy co piją koncernowe siki (np. lech, tyskie, carlsberg, żubr, i inne takie) i uważają się za piwoszy.

Nigdy nie było takiej sytuacji, że w cygaretkach wykryto dopalacze, przejdź się do sklepu z wyrobami tytoniowymi, na 100% je dostaniesz.

Opublikowano

Co w związku z tym ? Są tacy co piją koncernowe siki (np. lech, tyskie, carlsberg, żubr, i inne takie) i uważają się za piwoszy.

Nigdy nie było takiej sytuacji, że w cygaretkach wykryto dopalacze, przejdź się do sklepu z wyrobami tytoniowymi, na 100% je dostaniesz.

Pamietam jak bylem w kiosku chciałem kupic cygaretke zeby przypomniec se stare dobre czasy a sprzedawca mi powiedzial, ze wykryto dopalacze i nie beda sprzedawane :(/>/> . W telewizji co pamietam to cos mowili o cygaretkach, ze wykryto dopalacze. Ale dobrze nie pamietam bo nie przywiazywalem do tego uwagi. A co do piw to tyskie jest bardzo w porownaniu do innych :) .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moim zdaniem ci co palom to SA pół łebki tyle kasy co idzie mogli byscie dac na Piro .

Opublikowano

Piropilo mówi dobrze, chociarz kto inny lubi co innego, dlatego nie ma dwóch takich samych ludzi.