PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 11 Listopada 2014 od jutra, a może uda się już dziś wieczór. Zaznaczamy jednak, że ich wysyłka możliwa będzie od piątku, ponieważ czekamy na naklejki z instrukcją Cytuj
Rangiz 0 Opublikowano 18 Listopada 2014 Widzę że oferta w porównaniu z masowymi sklepami importującymi hurtowo i często bezmyślnie to samo jest bardzo pozytywna. Spory wybór, część produktów rzadko dostępna. Wygląda ok! Cytuj
kubix101 1 Opublikowano 19 Listopada 2014 W poniedziałek późnym wieczorem składałem zamówienie a dziś wczesnym południem juz była paczka. Jestem bardzo zadowolony z szybkiej dostawy oraz dobrego kontaktu ze sprzedający. Oczywiście nie zabrakło kilku gratisów. Polecam :)/> Cytuj
Demon 0 Opublikowano 20 Listopada 2014 Też sie skuszę na ich asortyment, bo wygląda solidnie. Dużo ciekawych rzeczy mało dostępnych w innych sklepach.. i wysyłka za free to już wgl. COOL :xmas_biggrin: Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 21 Listopada 2014 Witajcie! Dziękujemy za złożone zamówienia! Jednocześnie przypominamy, że promocja w obecnej formie trwa trwa tylko do niedzieli, do godz. 23:59! Zapraszamy! Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 22 Listopada 2014 Witajcie! Piszemy do Was z prośbą, żebyście nam napisali, czego Wam jeszcze brakuje w ofercie naszego sklepu. Pomożecie? Pozdrawiamy Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 22 Listopada 2014 Czy na waszej stronie mogę dokonać zakupu naprzykład jednej paczki petard czy powyżej jakiejś kwoty ? Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 22 Listopada 2014 Czy na waszej stronie mogę dokonać zakupu naprzykład jednej paczki petard czy powyżej jakiejś kwoty ? Powyżej 50 zł. Ogólnie możemy wysłać 1 paczkę petard, ale czy to się będzie opłacało? Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 22 Listopada 2014 Według mnie brakuje rakiet Perfect i petard Thunder King P1000 i Mega Piratka P2000 od Maxsema Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 22 Listopada 2014 Mi brakuje rakiet diabolo jr8 :)/> Jak by sie dalo to,dajcie. I moździerz artillery Shell 12 kul jakoś tak sie pisze Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 22 Listopada 2014 Według mnie brakuje rakiet Perfect i petard Thunder King P1000 i Mega Piratka P2000 od Maxsema Perfecty na początku grudnia w ofercie Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 22 Listopada 2014 Mi brakuje rakiet diabolo jr8 :)/>/> Jak by sie dalo to,dajcie. I moździerz artillery Shell 12 kul jakoś tak sie pisze :D/> Moździerz ten był, jest i będzie w naszej ofercie Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 22 Listopada 2014 Czy planujecie zrobić styczniową wyprzedaż? Jeśli tak, to w jaki sposób zamierzacie dogodzić posezonowym klientom? Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 22 Listopada 2014 Moździerz ten był, jest i będzie w naszej ofercie :)/> a czy będą diabolo jr8 ? Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 22 Listopada 2014 Czy planujecie zrobić styczniową wyprzedaż? Jeśli tak, to w jaki sposób zamierzacie dogodzić posezonowym klientom?:)/> Raczej nie planujemy, ponieważ zeszły rok nam pokazał, że nie mieliśmy za bardzo co wyprzedawać a czy będą diabolo jr8 ? Postaramy się coś z tym zrobić, ale nie obiecujemy Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 22 Listopada 2014 Raczej nie planujemy, ponieważ zeszły rok nam pokazał, że nie mieliśmy za bardzo co wyprzedawać :)/> Postaramy się coś z tym zrobić, ale nie obiecujemy :)/> Bo chcialbym u was zamówić, ale jak,nie będzie to będę musial gdzieś indziej najlepiej jak by bylo 28 listopada,jr8 Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 22 Listopada 2014 Bo chcialbym u was zamówić, ale jak,nie będzie to będę musial gdzieś indziej :)/> najlepiej jak by bylo 28 listopada,jr8 do tego czasu niestety bez szans Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 22 Listopada 2014 Najlepiej jak byscie sprzedawali duze rakiety na sztuki Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 Rakiety 2,5" shell rocket od Euro Pyro ;)/> Może jeszcze w tym miesiącu się pojawią. Są zamówione. Najlepiej jak byscie sprzedawali duze rakiety na sztuki :)/> Pojawią się Moon nighty, Absolute, Calisto itp, martwimy się jednak jak sobie poradzą z przesyłką Cytuj
abuk 30 Opublikowano 23 Listopada 2014 Może jeszcze w tym miesiącu się pojawią. Są zamówione. A to miła niespodzianka :D/> Może jeszcze pojawią się zapalniki 5m? Wtedy zamawiam u Was na 100% Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 23 Listopada 2014 Szykujecie może jakąś promocję po darmowej wysyłce? Jak tak to mniej więcej kiedy, bo 25 listopada chcę zamówić, ale mógłbym trochę poczekać. Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 23 Listopada 2014 Szykujecie może jakąś promocję po darmowej wysyłce? Jak tak to mniej więcej kiedy, bo 25 listopada chcę zamówić, ale mógłbym trochę poczekać. :)/> No przydała by się Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 A to miła niespodzianka :D/>/> Może jeszcze pojawią się zapalniki 5m? Wtedy zamawiam u Was na 100% są w ofercie, wrzucimy na sklep Szykujecie może jakąś promocję po darmowej wysyłce? Jak tak to mniej więcej kiedy, bo 25 listopada chcę zamówić, ale mógłbym trochę poczekać. :)/> w środę pojawi się kolejna akcja Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi