Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 12.12.2014 o 17:43, szejku napisał(a):

Złożę jeszcze jedno zamówienie z tej strony i mam pytanie czy 5% rabatu tylko jest na jedno zamówienie dla jednego użytkownika?

na dowolną ilość zamówień :) tyle, że za każdym razem jest inny kod :) masz go już na pw

Opublikowano

ja chyba zamówięz fm lub jajerwerkitanio bo obaj mają produkty jakie chcę tyle że u was nie ma petard tylu :P

Opublikowano
  W dniu 12.12.2014 o 17:44, PyroMarcin napisał(a):

ja chyba zamówięz fm lub jajerwerkitanio bo obaj mają produkty jakie chcę tyle że u was nie ma petard tylu :P/>

Dum bum na fm są po 19zł... Wyrzutni w cenie od 10-20zł typu Mars itp też zbytnio na fm nie ma. Ale zresztą po co tutaj się żalisz?

Opublikowano
  W dniu 12.12.2014 o 17:44, PyroMarcin napisał(a):

ja chyba zamówięz fm lub jajerwerkitanio bo obaj mają produkty jakie chcę tyle że u was nie ma petard tylu :P/>

Kolego wolny wybór, wszystkim się nie uda dogodzić. Im dłużej będziesz czekał, tym mniej produktów będziesz miał do dyspozycji niestety, i to działa w każdym sklepie :)

Opublikowano

Poszły wieczorem 2 zamówienia bo zrobiłem małą reklamę i poleciłem sklep dalej, opinie rzecz jasna po weekendzie, oby pozytywne ;)

Opublikowano

zamowienie wieczorem - wysylka - paczka u mnie :) dostalem 15% rabatu ;p

kontakt bardzo dobry obsługa również super same ++++++ :) wszystko jak najbardziej ok:)

za rak również robie tu zakupy ;p

Może dorzucicie wiecej 100 strzałówek od Jorge ? :D

ocena 10/10 Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Panowie.

W jaki sposób można otrzymać rabat w tym sklepie?

Opublikowano

tak 15 % :) trzeba byc fajnym xd heh :D:D

a tak powaznie to trzeba wydac jakas sumke kasy :)

Opublikowano
  W dniu 15.12.2014 o 18:00, nexus napisał(a):

Witam Panowie.

W jaki sposób można otrzymać rabat w tym sklepie?

Kodem na priv.

Opublikowano

to ja też poproszę bo mam coś na oku ;)

Opublikowano

Witajcie! Jak wiecie, obecnie jest dla nas gorący okres, co nie znaczy, że o Was zapomnieliśmy! Przede wszystkim staramy się Wam wysyłać paczki w ciągu 24h od zamówienia, dzięki czemu mamy pracę przez 24h. Kilka ważnych spraw, które polepszą kontakt między nami:

- jeżeli są pytania, to najlepiej pisać do nas maila info@piroart.pl . Jego mamy cały czas pod ręką w przeciwieństwie do forumowego komunikatora z wiadomościami prywatnymi

- nie piszcie tylko proszę maili typu: jak zamówię za 100 to będzie darmowa wysyłka lub jakie gratisy zawsze dajecie...

- pojawiła się sprawa niedostarczonych nr listów przewozowych w dniu dzisiejszym. Jeszcze w nocy te numery Wam udostępnimy, kurier dziś nas zaskoczył na plus, pojawił się sporo przed czasem, a jednak chcieliśmy nadać wszystkie paczki (a to chyba najważniejsze)

- w celu usprawnienia procesu nadawania paczki itp. PROSIMY wpisywać kompletny adres, nie tylko ulicę, oraz w uwagach PESEL/NR dowodu (oczywiście nie cały).

- padły pytania o promocję. Ta ostatnia pojawi się już w środę i będzie ostatnią. Na pewno będzie jednak już na mniejszą skalę niż dotychczasowa, ale za to w formie, jaką sobie upodobaliście najbardziej.

Jak są poważne pytania to śmiało pisać / dzwonić, a my tymczasem śmigamy pakować dla Was paczki!

pozdrowienia,

PiroArt

Opublikowano

Ta ostatnia promocja w jakiej będzie formie jeśli można wiedzieć?

Jakis rabat czy darmowa przesyłka?

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Potwierdzam, również dostałem niecałą dobę temu maila z potwierdzeniem nadania paczki bez jej numerów. Problemu mi to nie robi, pod warunkiem, że wszystko do mnie dotrze zgodnie z opłaconym zamówieniem ;)

Pzdr

Opublikowano

Wysyłka bardzo szybka dostawa również,paczka zapakowana bardzo dobrze,kontakt ze sprzedawcą również bardzo dobry,i gratisy się znalazły nawet :).Oby tak dalej sklep działał:).Dzięki jeszcze raz.Polecam każdemu.

Opublikowano

Bardzo sympatyczne gratisy przy stosunkowo niewielkim zamówieniu, realizacja natychmiastowa, dobre ceny i promocje, polecam!

Opublikowano

Również polecam sklep w 100% szybka wysyłka , paczka dobrze zapakowana i świetne gratisy ;)

Opublikowano

Dzisiaj przyszła do mnie paczka super zapakowana nie miało prawa sie nic uszkodzic szybka wysyłka sklep polecam w 100%

Było drobne zamieszanie z moim zamówieniem ale sklep wszystko ogarnoł i jestem zadowolony w 100%

I dziękuje za miły gratis :)

W przyszłym roku napewno tez zamówie z tego sklepie

Opublikowano

Ja tam czekam na ewentualną promocję jeszcze w grudniu lub styczniu i nie wykluczam kolejnych poleceń tego sklepu następnym osobom ode mnie. Mam nadzieję, że w okolicy weekendu ruch się zwiększył bo info poszło tu i tam ;)

Opublikowano

Mam nadzieję, że sklep przez te same pochwały nie osiądzie na laurach i za rok znów będzie można zrobić tam spokojnie zakupy.

Ode mnie chciałbym dodać, że świetny kontakt i obsługa.Po rozmowie, że chętnie widziałbym race w ofercie pojawiły się w dwóch wydaniach.Ceny bardzo dobre, sprawna wysyłka.

Pozostaje mi życzyć powodzenia w biznesie i oby jak najdłużej!

Opublikowano

"padły pytania o promocję. Ta ostatnia pojawi się już w środę i będzie ostatnią"

Rozumiem dzisiaj ma byc dodana ta promocja?

Opublikowano

Podbijam pytanie.

Opublikowano

Witajcie! Troszkę nam się sprawa przedłużyła, ale wprowadzamy zgodnie z obietnicą ostatnią promocję dla forumowiczów. Dotyczy ona darmowej przesyłki dla koszyków powyżej 200 zł (przelew) i 250 zł (pobranie). Jak uzyskać taki rabat? Piszecie maila na adres info@piroart.pl o następującej formie:

Nazwa użytkownika:

Sposób płatności:

Mój kod: (tu w odpowiedzi wpiszemy Wam kod promocyjny)

Promocja trwa do 24 grudnia, do 23:59:59, także załatwcie to przed pasterką :)/>/>

Trzeba się zalogować w sklepie!

Termin wysyłania paczek u nas to dalej 48h od zamówienia, staramy się z tego wywiązywać. Prosimy tylko o poprawne podawanie danych, to nam znacznie przyśpieszy proces.

Zakupy w sklepie można robić do Niedzieli 28.12. do godz 18! Później sklep zostaje zamknięty, a ostatnie paczki nadane są w poniedziałek.

Jakieś pytania? Kontaktujcie się z nami poprzez maila, będzie znacznie szybciej :)/>/>

3majcie się!

Opublikowano

Mimo maleńkich nie porozumiem to zastrzeżeń nie mam co do sklepu. :)

Sklep godny polecenia.

Same pozytywy kontakt ,towar ,wysyłka i oczywiście gratisy.

Mam nadzieję ,że w przyszłości będzie równie dobrze

albo i lepiej choć nie wiem czy się da jeszcze lepiej. :)

Było to pierwsze zamówienie w tym sklepie i myślę ,że nie ostatnie.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Szkoda trochę ze w tej promocji trzeba zamówić za min. 200zl.

Ja planuje wydać max 150zl wiec niestety nie będę mógł skorzystać z tego ;/.