Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Była minimalna kwota za 100zł ale na początku grudnia, teraz ruch większy to nikt Ci nie da wysyłki za free poniżej 200-300zł.

Opublikowano

Robiłem w tym sklepie już 2 zamówienia i jestem zmuszony polecić go wszystkim ;) Szybka, bezproblemowa realizacja + otrzymane gratisiki (mój mi bardzo przypadł do gustu). Czego chcieć więcej? W zasadzie nie mam do czego się przyczepić, zapakowane odpowiednio. Jeśli sklep utrzyma taką jakość, to jest raczej pewniakiem w kwestii przyszłorocznych zakupów.

Opublikowano

Ogłoszenia parafialne!

Jeżeli jeszcze ktoś się zastanawia nad zakupami w naszym sklepie to proponujemy się pośpieszyć. Obecna aktualizacja towaru jest jedną z ostatnich, wiele produktów, które się kończą już nie pojawi się w tym roku w naszej ofercie także... zasada kto pierwszy ten lepszy jak najbardziej ma tutaj zastosowanie.

Kolejna sprawa to dni wysyłania paczek z zamówieniami:

Paczki złożone dziś lub w weekend wysyłamy tylko w poniedziałek.

Paczki zamówione w poniedziałek i później realizowane będą od razu po świętach w poniedziałek. Z naszych informacji wynika, że w środę już kurierzy nie będą dostarczać paczek, a nie chcemy, by przez tak długi okres były na ich centrach logistycznych.

Mamy nadzieję, że wiecie, że to dla waszego dobra i spokoju :)

Opublikowano

Sklep jest po prostu świetny! :D Piszę ze sporym opóźnieniem bo paczkę otrzymałem w zeszły poniedziałek. Zamawiane było w czwartek tydzień temu wieczorem i przesyłka była już na poniedziałek. Wszystko należycie zapakowane i dobrze zabezpieczone, strona sklepu fajnie wygląda, ceny są genialne i jest ogromna różnorodność produktów - duży wybór, niczego nie brakuje :) No i oczywiście otrzymałem sporo gratisów, za które serdecznie dziękuję! :xmas_laugh: Było to moje pierwsze zamówienie w tym sklepie i mam nadzieję, że nie ostatnie. Oby tak dalej, tak trzymajcie ;) Pozdrawiam całą ekipę sklepu PiroArt.pl i wszystkich użytkowników forumfajerwerki.pl! :fireworks:

Opublikowano

Świetny sklep ! szybka realizacja pomimo sezonu , bardzo dobre gratisy , jedyne co mógł bym się przyczepić to fakt, że w JW90 mam podartą osłonę moździerzy , ale same moździerze są nienaruszone więc nie pozostaje mi nic innego jak serdecznie polecić sklep :xmas_laugh:

Opublikowano

Do kiedy macie sprzedaż fajerwerków? Czy już zakończyliście sprzedaż?

Opublikowano

Wczoraj pisałem do nich na fejsie mają sprzedaż do niedzieli do godziny 18:00 W Poniedziałek nadają paczkę i we wtorek lub środę rano masz paczkę u siebie ;)

Opublikowano

Ja też u nich kupowałem za nieco ponad 600zł i bonus jaki mi dali przerósł moje oczekiwania zresztą sami spójrzcie! Oprócz tego paczka z dnia na dzień i dobre ceny. POLECAM!!

dc5bd7a848026d51gen.jpg

a tutaj zdjęcie całego zestawu:

c1777bfead8f121cgen.jpg

Jedynie tylna tuba jest z biedry.

Opublikowano

Polecam każdemu ten sklep. Świetne ceny, błyskawiczna wysyłka, do tego wszystkie produkty dobrze zapakowane.W paczce znalazł się także gratis. Oby tak dalej :)

Opublikowano

Zamówienie w PiroArt jak najbardziej wzorowo zrealizowane.

-Strona jak najbardziej czytelna +++

-Info na temat zamowienia i samej paczki wzorowe +++

-Wysyłka szybko sprawnie +++ kurier też się ładnie uwiną bez przeciągania +++

-Paczka zapakowana starannie, wszystko suche i całe +++

-Nieprzewidziany gratis miłe zaskoczenie +++

Tak wiec widać że chłopaki się starają :)

Oby w przyszłości nie zabrakło ambicji i powera.

Opublikowano

Czy jest przewidziana jakaś wyprzedaż posezonowa? :)

Opublikowano

Kiedy będzie dostawa wyrzutni big bang, i czy wglądu będzie?

Opublikowano

witajcie! u nas trwa obecnie inwentaryzacja, która troszkę jednak nam zajmie. Da ona nam także odpowiedź, czy będzie robiona wyprzedaż, ponieważ towaru za dużo nie pozostało :)

Kolega pytał o serię Big Bang, ale z tego co widzimy to pozostawały praktycznie ostatnie sztuki

Opublikowano

witajcie! u nas trwa obecnie inwentaryzacja, która troszkę jednak nam zajmie. Da ona nam także odpowiedź, czy będzie robiona wyprzedaż, ponieważ towaru za dużo nie pozostało :)/>

Kolega pytał o serię Big Bang, ale z tego co widzimy to pozostawały praktycznie ostatnie sztuki

Trudno sie dziwic bo macie najlepsze ceny na wiekszosc produktów :fireworks:

Opublikowano

Zawsze można zrobić wyprzedaż na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy" i pozbyć się wszystkiego w 1-2 dni o ile będzie czego :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy jest szansa że zapalniczki żarowe Wrócą na stan? Bo na razie ich nie widze a chciałbym złożyć zamówienie z fajerwerkami do postrzelania w ciągu roku i przy okazji mógłbym sobie od razu kupić zapalniczki.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czy jest szansa że zapalniczki żarowe Wrócą na stan? Bo na razie ich nie widze a chciałbym złożyć zamówienie z fajerwerkami do postrzelania w ciągu roku i przy okazji mógłbym sobie od razu kupić zapalniczki.

Pozdrawiam.

Cześć Kolego!

Nie ma problemu, uruchomiliśmy zamówienie u dostawcy i na środę już powinny być na stanie :) gdyby jakieś pytania się pojawiły, problemy to pisz śmiało, najlepiej na priv

Opublikowano

Dziękuje za tak szybką odpowiedź, myśle że po złożeniu zamówienia będe w 100% zadowolony. A tak naprawdę to to nazywa się prawdziwe wychodzenie w strone klienta.

Pozdrawiam.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witajcie po letniej przerwie! Jak Wasze przygotowania do sylwestrowej nocy? Stuff'y już w głowie ułożone? Jeżeli macie jakieś specjalne zamówienia, prośby co do konkretnych pozycji u importerów to dajcie nam znać, postaramy się to wszystko dla Was zorganizować :)

3majcie się,

zespół PiroArt

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nasz drugi filmik z ostatnich testów. Wiele razy piszecie do nas z pytaniem: "czy opłaca się brać te rakiety" lub "czy te rakiety są dobre". Ilu użytkowników - tyle opinii, dlatego dajemy Wam możliwość odpowiedzieć sobie na te pytania. Oczywiście nie porównywaliśmy tu rakiet za 1zł / szt. tylko te w przedziale cenowym, od których już wymagacie trochę więcej, niż tylko zabawy. Ciekawi jesteśmy Waszych opinii

https://www.youtube.com/watch?v=vr51TV4g92Q

Pozdrawiamy, zespół PiroArt

Opublikowano

Filmik przydatny :) Od kiedy będzie możliwość kupna rakiet Europyro 2,5 Shell Rocket ?

Dziękuję

Opublikowano

Mamy zamówione i czekamy, aż się pojawią. Na pewno listopad

Opublikowano

A od kiedy będziecie mieli rzymskie ognie MultiColour ?

Opublikowano

Ja mam nadzieję że po 10.11.15r , będzie już zdecydowanie wszystko uzupełnione ?

szczególnie chodzi mi o mniejsze kostki 9-25sH cenowo te do 30zł

Opublikowano

Ja mam nadzieję że po 10.11.15r , będzie już zdecydowanie wszystko uzupełnione ?

szczególnie chodzi mi o mniejsze kostki 9-25sH cenowo te do 30zł

Dokładnie, też mam taką nadzieje, ale to jest porządny sklep i myślę że tak będzie :xmas_happy: