PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 17 Października 2015 Dokładnie, też mam taką nadzieje, ale to jest porządny sklep i myślę że tak będzie :xmas_happy: Ja mam nadzieję że po 10.11.15r , będzie już zdecydowanie wszystko uzupełnione ? szczególnie chodzi mi o mniejsze kostki 9-25sH cenowo te do 30zł jesteśmy po dużych dostawach i wszystko mamy zamiar dodać w dniach 19.10. - 25.10. Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 19 Października 2015 Od listopada powinno być już wszystko zgodnie z naszymi planami Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 28 Października 2015 Witajcie! Widzimy, że jesteście nieco spragnieni promocji, więc na mały początek, przedpremierowo wrzucamy Wam taką oto wiadomość 3majcie się i udanej zabawy, ekipa PiroArt.pl Cytuj
PyroMarcin 0 Opublikowano 28 Października 2015 Najs Wreszcie jakaś promo tylko nie wiem czy zamawiać teraz czy jeszcze zrobicie w listopadzie na darmową wysyłkę albo coś innego Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 28 Października 2015 Zróbcie w listopadzie też taką promocję od 150 zł darmowa dosyłka, tylko na dłużej :xmas_smile: Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 5 Listopada 2015 Może jakiś rabacik dla użytkowników forum od 1-go do 14-go grudnia? Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 6 Listopada 2015 Może jakiś rabacik dla użytkowników forum od 1-go do 14-go grudnia? najlepiej przesyłkę za free (za pobraniem) od jakies kwoty Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 6 Listopada 2015 Może jakiś rabacik dla użytkowników forum od 1-go do 14-go grudnia? To już jest taki okres, że ciężko o rabaty, ale pomyślimy, co można zrobić dla Was najlepiej przesyłkę za free (za pobraniem) od jakies kwoty jeszcze coś się pojawi, chociaż ta opcja "za pobraniem" trochę nam nie po myśli Cytuj
blubencjusz 1 Opublikowano 6 Listopada 2015 To już jest taki okres, że ciężko o rabaty, ale pomyślimy, co można zrobić dla Was jeszcze coś się pojawi, chociaż ta opcja "za pobraniem" trochę nam nie po myśli Oby to "coś" zbiegło się w czasie z planowaną dostawą :xmas_w00t: to będzie lux. Cytuj
rosomak380 3 Opublikowano 9 Listopada 2015 Witam Wiadomo już coś w sprawie rakiet Europyro 2,5 Shell Rocket ? Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 Witam Wiadomo już coś w sprawie rakiet Europyro 2,5 Shell Rocket ? ostatni tydzień listopada Cytuj
Damian26 2 Opublikowano 10 Listopada 2015 Witam, a kiedy będą na sklepie giganty i no limits z piromaxa? Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 10 Listopada 2015 Dzisiaj się pojawi dostawa na sklepie z Piromaxem i kilkoma pozycjami od innych importerów Cytuj
Damian26 2 Opublikowano 10 Listopada 2015 To bardzo dobrze A rakiety 2,5 shell rocket ile będą kosztować? Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 10 Listopada 2015 89.99pln Widzimy, że humorek dopisuje tak trzymać Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 10 Listopada 2015 Widzimy, że humorek dopisuje tak trzymać Cena 4szt, tak gdzieś chodzi w okolicach tej ceny na innych sklepach Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 10 Listopada 2015 Ciężko, żeby kosztowały 50,00 zł cena nie jest znana, stąd się nie wypowiadamy, bo jak wiesz, ceny zależą od wielu czynników Cytuj
PyroMarcin 0 Opublikowano 10 Listopada 2015 Czy przewidujecie w najbliższych dniach promocje bo zastanawiam się gdzie zrobić zakupy i mam 2 kandydatów ale mam czas tylko do 15 listopada Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 10 Listopada 2015 Czy przewidujecie w najbliższych dniach promocje bo zastanawiam się gdzie zrobić zakupy i mam 2 kandydatów ale mam czas tylko do 15 listopada Na dniach się coś pojawi Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 17 Listopada 2015 Będzie w sklepie TXB398 Sirocco? Witaj! Nie planujemy wprowadzić tej kostki do sprzedaży Cytuj
remik781 0 Opublikowano 17 Listopada 2015 Dostałem ostatnio paczke z piroartu... Szczerze 3/5... wszystko jest... ale niektóre produkty widać że były po zwrocie z różnego typu stoisk, a co za tym idzie pozrywane folie z opakowań, korsarze pogniecione, wysypujący sie proch, a dumbumy widać że miały kontakt z wodą... rozmazana farba na etykietce i krepa... Myślałem że będzie lepiej... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi