PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2015 Witajcie! Zapraszamy na kolejną akcję promocyjną. Tym razem coś dla mniejszych budżetów. Dodatkowo wrzuciliśmy od wczoraj ok. 40 nowości, pojawi się jeszcze ok. 20, głównie wyrzutnie. Z piropozdrowieniami, PiroArty https://www.facebook.com/PiroartPolska/?fref=nf Cytuj
ZiP#suwak 0 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Kurde gdyby było od 100zł... Dawno bym wysłał zamówienie :-) Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2015 Jutro lub w niedzielę składam zamówienie :-) Zapraszam i nie zapomnij dodać w uwagach do zamówienia swojego nicka z forum Cytuj
PyroMarcin 0 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Ja również zamawiam jutro lub w niedziele świetnie się złożyło pewnie jak większość klientów polecę ten sklep Cytuj
PyroMarcin 0 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zapraszam i nie zapomnij dodać w uwagach do zamówienia swojego nicka z forum A po co dodac nick z forum?? Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zapraszam i nie zapomnij dodać w uwagach do zamówienia swojego nicka z forum Gdyby nie pan,nie zrobiłbym tego , ponieważ zamawiam pierwszy raz w tym sklepie i zabardzo nie ogarniam, a przyciągnęła mnie do niego bardzo dobra oferta :-) chyba najlepsza a raczej napewno Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2015 Bo cenimy sobie użytkowników forum, dla nas to kopalnia wiedzy i jak najbardziej popieramy ten projekt prawdziwi piromani muszą trzymać się razem Cytuj
steny 0 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Załapałem się na darmową dostawę powyżej zamówienia za 200zł teraz jest już 250 :xmas_tongue: Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Polecam sklep Piroart.eu fajny asortyment wszystko to co mi było potrzeba, towar dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem ^^ właśnie zamówiłem drugą paczkę. Już wiem że w przyszłym roku ponownie wybiorę piroart ;-) Cytuj
PyroMarcin 0 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zamówienie poszło ale zapomniałem dodać nick w uwagach Cytuj
mtszk781 1 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zamówione w piątek, do tej pory nie ma :-/ edit Wszystko przyszło Przed chwila, ale zapalniczka nie chodzi Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zamówione w piątek, do tej pory nie ma :-/ edit Wszystko przyszło Przed chwila, ale zapalniczka nie chodzi Witam! Skoro zamówienie poszło w piątek to ciężko by było na poniedziałek druga sprawa to 2 dni robocze, które są wszędzie podane - tyle potrzebujemy max na ogarnięcie każdej paczki Apelujemy o cierpliwość, staramy się jak możemy Druga sprawa to zapalniczka: którą masz? co z nią nie tak? podeślesz nam filmik/zdjęcie na maila lub fb? nie mieliśmy jeszcze reklamacji z zapalniczkami Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zamówienie złożone !!! Mam nadzieję że przyjdzie jak najszybciej :3 Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Kolejny raz zamówiłem w tym sklepie i jestem zadowolony w 100% miła obsługa, duzy asortyment, swietne ceny, dobry kontakt naprawde polecam :xmas_happy:Juz drugi rok mam około 90% stuffu swiadczy to ze naprawde dobry sklep Cytuj
mtszk781 1 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Juz nic, wszystko ok zapalniczka działa jak należy jest wszystko co potrzebne, oraz dziękuję za gratis :-) Cytuj
kudlaty12 0 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Mógłbym prosić o zweryfikowanie filmu pokazowego: http://www.piroart.eu/TXB498-Magic-Key/73/. Paczunia już co prawda do mnie idzie, ale chciałbym wiedzieć co kupiłem. Z głupa nie policzyłem strzałów, ani nie sprawdziłem w innym miejscu przed zamówieniem. Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2015 Juz nic, wszystko ok zapalniczka działa jak należy jest wszystko co potrzebne, oraz dziękuję za gratis :-) Ufff... już chcieliśmy robić rozróbę u dostawcy Mógłbym prosić o zweryfikowanie filmu pokazowego: http://www.piroart.eu/TXB498-Magic-Key/73/. Paczunia już co prawda do mnie idzie, ale chciałbym wiedzieć co kupiłem. Z głupa nie policzyłem strzałów, ani nie sprawdziłem w innym miejscu przed zamówieniem. O cholera, ale psikus od importera! Łap tu od nas filmik, naszej produkcji, liczba strz się zgadza https://youtu.be/r0p24GCPszo Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2015 przy tej ilości strzałów musi gorzej wypadać tam chyba puścicli w filmiku Bunch of Flowers Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Paczka doszla.Szybko ,sprawnie i nic nie zabraklo a wręcz jeszcze trochę przybyło :-) . Także dziękuję za mile gratisy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi