Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać są równi i równiejsi. Ja gratisu nie dostałem .

Moze zależny od kwoty Nie ma co narzekać to tylko dobra wola sklepu...Jeden ma więcej jeden ma mniej

Opublikowano

Polecam. Paczka dobrze zapakowana, miły kontakt i szybko do mnie dotarła. :)

W przyszłym roku też złożę tam zamówienie.

Opublikowano

Zamawiałem już kilka razy, za każdym razem szybka wysyłka, dobrze zapakowana.

Kontakt na Fanpage świetny, według mnie najlepszy sklep z ogromnym wyborem ;)

Opublikowano

Serdecznie polecam ten sklep! Szybka wysyłka , bardzo dobry kontakt i miłe gratisy

Opublikowano

Przypominamy, że zamówienia można składać do poniedziałku, do godziny 17 :) radzimy się śpieszyć!

3majcie się!

PiroArt

Opublikowano

Zamawiałem drugi rok z rzędu w tym sklepie i dalej trzymają poziom.Rzadko zdarza się tak dobry kontakt z jakimkolwiek sklepem (nie mówię tu już tylko o stricte branży piro). Pomimo pomyłki, która zdarzyć się mogła, zamówienie zrealizowanie wzorowo, paczka przed chwilą do mnie doszła, a została wysłana wczoraj w godzinach popołudniowych.Koszt wysyłki wzięła na siebie firma.Nie mieli problemów z moim domawianiem, kombinowaniem w zamówieniu.
Od siebie mogę polecić, ja na pewno sklepu na ten czas nie zmienię :) Pozdrawiam i mam nadzieję, że mieliście udane "żniwa" w tym roku!

Opublikowano

Drugi rok z rzędu zamawiałem z PiroArt i jestem w 100% zadowolony. Szybka wysyłka, dobrze zapakowane kostki , ceny też na plus.Bardzo dobry kontakt. Co tu dużo mówić pełna profeska. Na pewno za rok też będę zamawiał z tego sklepu. :D

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Paczka doszła bez żadnych problemów. Zamówienie starannie zapakowane. W przesyłce znalazło się wszystko co zamawiałem oraz bardzo fajne gratisy :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Witajcie! Miło jest nam Was poinformować o uzupełnionych dostawach, a przede wszystkim o nowościach. Na razie jest ich ponad 130, ale zapewniamy, że to jeszcze nie wszystko. W ofercie pojawiło się kilka nowych, mocnych pozycji w petardach, nowi importerzy jak Panta, Tropic, Pyromoravia (pracujemy nad większą ilością produktów). Przede wszystkim postawiliśmy na produkty, które widzieliśmy, sprawdziliśmy i dobrze oceniliśmy. Mamy nadzieję, że oferta spotka się z dużym zainteresowaniem i przekona Was do zakupów w naszym sklepie. Standardowo chętnie odpowiemy na wszelkie pytania. Najszybciej będzie przez Facebooka lub tutaj :) 3majcie się,

ekipa PiroArt

Opublikowano

WITAM zakupy zrobione wysyłka świetna.Dostałem również gratisy w postaci dwóch paczzek małych Achtungów oraz fp3 original więc sklep zdecydowanie na + drugie zakupy u was i jestem zadowolony POLECAM

Opublikowano

Cześć. Dzisiaj przyszła paczka, wszystko ładnie zapakowane, a w środku był nawet mały gratis. Jestem bardzo zadowolony i czekam na jakieś kolejne dobre promo :-)

Opublikowano

Myślę nad zamówieniem dodaję do koszyka szelki 2" , niestety nie widzę oddzielnie rur ;[

Opublikowano

Myślę nad zamówieniem dodaję do koszyka szelki 2" , niestety nie widzę oddzielnie rur ;[

sprawdź teraz :)

Opublikowano

Kiedy dostawa? Dużo produktów, które chciałem zamówić wypadło z oferty :(

Opublikowano

Dostawy mamy na bieżąco, nie wszystkie produkty tylko są dostępne u producenta. Co potrzebujesz?

Opublikowano

Każdy czeka z niecierpliwoscia. Musisz też czekać ns tez chciałem wiele produktów i ich nie ma Al już niedługo dostawa . Czekaj :D
Opublikowano

Dziś przyszła paczka,zamawiałem 3 rok z rzędu i kolejny raz się nie zawiodłem.Paczka zapakowana bardzo dobrze,w środku oczywiście znalazł się gratis za co dziękuję kontakt ze sklepem również super.Polecam sklep i na pewno za rok wracam na zakupy.

PS,PiroArt a może sieć sklepów stacjonarnych :) skoro w Poznaniu otworzyliście to może warto rozwijać to dalej :)

Opublikowano

Dziś przyszła paczka,zamawiałem 3 rok z rzędu i kolejny raz się nie zawiodłem.Paczka zapakowana bardzo dobrze,w środku oczywiście znalazł się gratis za co dziękuję kontakt ze sklepem również super.Polecam sklep i na pewno za rok wracam na zakupy.

PS,PiroArt a może sieć sklepów stacjonarnych :) skoro w Poznaniu otworzyliście to może warto rozwijać to dalej :)

raczej niemożliwe, taka specyfika tej branży :)

Opublikowano

Witam , będę zamawiać już niedługo z waszego sklepu lecz problem z petardami , których jak dla mnie brakuje a bardzo chciałbym je posiadać , można wiedzieć czy pojawia się jeszcze jakieś opakowania petard ?

Pozdrawiam . :)

Opublikowano

Witam , będę zamawiać już niedługo z waszego sklepu lecz problem z petardami , których jak dla mnie brakuje a bardzo chciałbym je posiadać , można wiedzieć czy pojawia się jeszcze jakieś opakowania petard ?

Pozdrawiam . :)

Konkrety, prosimy o konkrety :)

Opublikowano

Konkrety, prosimy o konkrety :)

Chodzi mi głównie o takie bardziej słabsze petardy do większej zabawy , naprzyklad mini bomb itd a w szczególności te podobno mocne petardy Hammer 4

Opublikowano

Chodzi mi głównie o takie bardziej słabsze petardy do większej zabawy , naprzyklad mini bomb itd a w szczególności te podobno mocne petardy Hammer 4

Hammery przyjeżdżają na koniec listopada do nas, o mniejsze petardy się jeszcze staramy, ale co zrozumiałe wycofujemy już powoli te z draską

Opublikowano

Hammery przyjeżdżają na koniec listopada do nas, o mniejsze petardy się jeszcze staramy, ale co zrozumiałe wycofujemy już powoli te z draską

Na tych z draska jakos nie zabardzo mi zależy , ale dziekuje za informacje i poczekam na zamówienie do końca listopada/poczatku grudnia .

Opublikowano

Na tych z draska jakos nie zabardzo mi zależy , ale dziekuje za informacje i poczekam na zamówienie do końca listopada/poczatku grudnia .

Niech moc będzie z Tobą i do usłyszenia :)

Opublikowano

Swój zakupowy debiut w PiroArt mogę uznać za udany. Z resztą po tak wielu dobrych opiniach, nawet przez myśl mi nie przeszło, że może być inaczej. Szybki czas realizacji zamówienia, bardzo dobry kontakt ze sklepem, szeroki wybór i w porządku ceny. Ale mnie przyciągnęliście przede wszystkim kostkami Tropica w dobrych cenach. Dzięki i czekam na więcej :) A sklep zdecydowanie polecam. Satysfakcja gwarantowana.