Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Niestety cos skrzynka na klepie zawodzi.

Witam

Chcialbym sie dowiedziec czy jest mozliwosc odbioru zakupionego towaru w sklepie w poznaniu?
Opublikowano

PW wyslane
Opublikowano

PW wyslane

witaj! na pw niestety nic nie mamy. Pisałeś do nas chyba maila tylko, ale w weekendy ciężko nam siedzieć non stop przed kompem - sam rozumiesz :)

Podaj nam co chcesz i kiedy odebrać - nie ma problemu. Najlepiej mailem

Opublikowano

witaj! na pw niestety nic nie mamy. Pisałeś do nas chyba maila tylko, ale w weekendy ciężko nam siedzieć non stop przed kompem - sam rozumiesz :)

..tak wyslalem wiadomosc na sklepie. Rozumiem wekend to wekend . W tg przesle liste zamowienia na meila. Tylko nie wiem czy zamawiac na slepie czy wystarczy przeslana lista? zaplata oczywiscie z gory.

Opublikowano

..tak wyslalem wiadomosc na sklepie. Rozumiem wekend to wekend . W tg przesle liste zamowienia na meila. Tylko nie wiem czy zamawiac na slepie czy wystarczy przeslana lista? zaplata oczywiscie z gory.

Napisałeś maila przez formularz kontaktowy, ale już swojego maila nie wpisałeś, na jakiego mamy odpisać :)

Opublikowano

Ilości na magazynie są głodowe. Nie polecam planowania zakupów

Opublikowano

Ilości na magazynie są głodowe. Nie polecam planowania zakupów

Skoro są klienci, to ilości towaru się zmieniają. w Twoim przypadku zakupy planujesz 4 miesiące to znaczy że i my mamy mieć zapasów na 5 lat, dodatkowo większość jest takich bez CE? Wiesz jakie są realia u importerów, że większość dostaw na 2016 rok spływa dopiero w 4 tygodniu listopada? Widać, że ewidentnie masz problem z naszym sklepem, tylko nie bardzo rozumiemy twój ból

Opublikowano

@PiroArt.eu

Czy będziecie mieli w asortymencie produkt o nazwie P0005 Merkury od Komety?

Opublikowano

@PiroArt.eu

Czy będziecie mieli w asortymencie produkt o nazwie P0005 Merkury od Komety?

Tego na pewno nie, odpowiednikiem tego jest bzyk z Jorge

Opublikowano

Łącznie złożyłem cztery zamówienia w sklepie PiroArt.eu .Jestem zadowolony z dostępności produktów jak i zapakowania przesyłki oraz wysyłki :)

Opublikowano

Napisałeś maila przez formularz kontaktowy, ale już swojego maila nie wpisałeś, na jakiego mamy odpisać :)

wiadomosc przeslana jeszcze raz :)

Opublikowano

Pierwszy raz tam zamawiałem i jestem zadowolony bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, i jak to teraz wszyscy piszą miły gratis

polecam . ;)

Opublikowano

Dzisiaj odebrałem zamówienie. Wszystko wzorowo! Jeszcze raz dziękuje za gratis.

Opublikowano

Super dziś odebrałem z Poznania i jestem zadowolony ;) mjają dużo asortymentu i co dobre to ceny! najniższe w Poznaniu ! Polecam ;) Możecie zamówić przez NETA to macie taniej, ale na miejscu ceny też są bardzo dobre :)

Opublikowano

PiroArt, jeśli zamówienie złoże w internecie, a paczkę odbiorę w Poznaniu, to ceny będą internetowe czy te które macie w sklepie? Pozdrawiam!

Gość martinator5608
Opublikowano

PiroArt, jeśli zamówienie złoże w internecie, a paczkę odbiorę w Poznaniu, to ceny będą internetowe czy te które macie w sklepie? Pozdrawiam!

Skoro zamawiasz na necie to raczej płacisz ceny ze strony :) przeciez nie idziesz do sklepu stacjonarnego gdzie cenny są troche wyższe (aczkolwiek i tak słyszałem że piroart ma najniższe ceny w Poznaniu w sklepie stacjonarnym) :)

Opublikowano

Przede wszystkim w Poznaniu nie ma całego asortymentu ze strony, bo jest to technicznie niemożliwe. Ten sklep trzeba traktować jako doraźny :) odbiór osobisty zamówienia był możliwy, bo akurat auta jechały do Poznania i mogły zabrać ze sobą skompletowane zamówienie. Ceny są porównywalne do tych na sklepie, nie ma promocji

Opublikowano

Paczka dotarła wszystko ładnie zapakowane, dobry kontakt, szybka wysyłka polecam sklep w 100% :xmas_happy:

Opublikowano

Napiszę tak, miejcie jak najwięcej towaru tam w Poznaniu bo jest spoko ;)

Opublikowano

Kupowałem po raz 2 i oczywiście wszystko w porządku ,spory wybór ,szybka wysyłka ,bardzo dobre ceny :) Na prawde piroart można polecić innym w ciemno :) Dzięki za gratisy :D

Opublikowano

Będą jeszcze dostępne rakiety P9805 Diamant, TXR792 ?

Opublikowano

Dobra, zamówiłem tutaj, ponieważ jest wszystko, czego potrzebowałem. Można prosić o przesyłkę pod wieczór, po 17:00 ? Wcześniej nikogo w domu nie ma i nie będzie komu za przesyłkę zapłacić

Opublikowano

Dobra, zamówiłem tutaj, ponieważ jest wszystko, czego potrzebowałem. Można prosić o przesyłkę pod wieczór, po 17:00 ? Wcześniej nikogo w domu nie ma i nie będzie komu za przesyłkę zapłacić

Wyślij im lepiej emaila :) po zatym oni chyba na to wpływu nie mają :)

Opublikowano

Do kuriera zadzwoń oni na to wpływu nie mają.