Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja także polecam, dobrze zabezpieczone i dotarły w idealnym stanie. Bardzo dobry kontakt ze sklepem.

• Like 1
Opublikowano

Kolejny raz zamawiane i kolejny raz klasa światowa. Polecam. 

• Like 1
Opublikowano

Zamawiane po raz x i znowu,można powiedzieć tradycyjnie na wysokim poziomie.Paczka świetnie zapakowana,bardzo starannie oklejona,zabezpieczona.Artykuły w bardzo dobrym stanie.Polecam sklep już po raz x?

Opublikowano

Wstajecie rano i czeka na Was prezent! ?

Darmowa wysyłka od 150zł

Prezenty do wyboru podczas realizacji koszyka m.in. od Funke, Panty, Pyromoravii

Im więcej w koszyku tym więcej prezentów do wyboru, łącznie 76 do wyboru 

Dziś pojawi się wieczorem także dostawa nowości z Klaska i Vivy/Svea a w tym HULK w promocyjnej cenie

Niedziela - odpalamy konkurs

Opublikowano

Kolejny rok z PiroArt.eu i kolejny raz zadowolony z zakupów jak i samej paczki,zapakowana bardzo dobrze z wypełnieniem oraz szybka wysyłka.Jeszcze raz dzięki:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jak zamówię dziś lub w ten weekend to jest szansa że dojdzie? 

Opublikowano

Tak. Do niedzieli można zamawiać, wtedy na 101% paczka przyjdzie. Od poniedziałku zamawianie będzie wyłączone, gdyż istnieje ryzyko, że kurier nie zdąży dostarczyć przesyłki

Opublikowano

@PiroArt.eu nudni jesteście ? Kolejny sezon i kolejny raz jesteście u mnie No. 1. Każde zamówienie u Was to czysta przyjemność, nieważne czy w ciągu roku, czy tuż przed sylwestrem. Zawsze stajecie na wysokości zadania i podchodzcie profesjonalnie do tego co dla nas robicie. Kontakt z Wami jest zawsze sprawny i bezproblemowy. Świetnie potraficie rozwiązać problem braku zamówionego produktu. Asortyment pierwsza klasa, dużo ciekawych wisienek. Dziękuję za ten rok i do przyszłego! ?

Opublikowano

Paczka przyszła do mnie w 1 dzień inpostem super obsługa jedynie to rakiety aplauz które na zdjęciu maja czerwony czubek chciałem ale dostałem z czarnym ale trudno. Polecam

Opublikowano
W dniu 23.12.2019 o 17:55, Belmus napisał:

Paczka przyszła do mnie w 1 dzień inpostem super obsługa jedynie to rakiety aplauz które na zdjęciu maja czerwony czubek chciałem ale dostałem z czarnym ale trudno. Polecam

a to są dwa rodzaje aplauzów? nie wiedzieliśmy nawet ?

Opublikowano

Zamówienie złożone 18 grudnia, na drugi dzień potwierdzenie telefoniczne a 23 grudnia przed południem paczka dostarczona, jak na okres świąteczny dotarła dość szybko. Zamawiałem same rakiety,  paczka dobrze zabezpieczona, kurier dostarczył je w jednym kawałku :). Ceny konkurencyjne. Polecam ?.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie! Potwierdzamy nasze założenia:

18 stycznia ruszamy z wyprzedażą -25% na wszystko dostępne w magazynie. Promocja potrwa 5 dni, zasady są takie jak w zeszłym roku (towar może być oklejony cenówkami, lekko uszkodzone opakowanie). Z wyborem nie powinno być źle (to co widać teraz na stronie jest nieaktualne!), będzie można złapać na pewno fajne produkty. Pierwsza dostawa nowego towaru będzie u nas pod koniec lutego, ale nie będą to nowości 2020 tylko uzupełnienie stanów. 

Jak macie już teraz pytania to śmiało

Opublikowano

Od której godziny rusza sprzedaż? Równo o północy?

Opublikowano
10 minut temu, Adri napisał:

Od której godziny rusza sprzedaż? Równo o północy?

będzie to prawdopodobnie 12:00 w południe

Opublikowano

Jak wygląda kwestia wysyłki większych zestawów DSO ? Koszt ustalany jest indywidualnie przy zamówieniu,czy obowiązuje normalna cena za kuriera? 

Opublikowano
14 minut temu, Grubbert napisał:

Jak wygląda kwestia wysyłki większych zestawów DSO ? Koszt ustalany jest indywidualnie przy zamówieniu,czy obowiązuje normalna cena za kuriera? 

jest standardowa cena, nie rozróżniamy zamówień

Opublikowano

Dzięki :) 

Opublikowano

ruszyło -25% na wszystko

kod: piroart2020sale

w piątek ruszy jeszcze jedna promocja (ta już będzie zakończona) na -30% na Funke, dojdzie jeszcze kilka kostek tego producenta (są w drodze)

Opublikowano

kod 2020sale wygasł wraz z nadejściem kodu funke ?

Opublikowano
13 minut temu, mlodinho10 napisał:

kod 2020sale wygasł wraz z nadejściem kodu funke ?

informacja wyżej nad Twoim postem

Opublikowano

A rzeczywiście, to lipa straszna bo chciałem domówić jeszcze muzyczne z piromoravia i rakiety, ale bez rabatu jednak kwota odstrasza, trudno :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sklep zasługuje na miano jednego z najlepszych sklepów internetowych. Szybka przesyłka potwierdzona telefonicznie. A do tego dobre zabezpieczenie wyrzutni z oznaczeniem gdzie góra. Polecam i zapewne wrócę nie raz.

P.s kurier mnie przeklinal ze musial 24kg wtachac na 2 pietro bez windy.

Opublikowano

Małe pytanie w stronę sklepu czy kod forumfajerwerki otrzyma nową datę ważności?Jeżeli tak prosimy go nie "znerfić".:)

Opublikowano
W dniu 5.02.2020 o 22:05, Romano napisał:

Małe pytanie w stronę sklepu czy kod forumfajerwerki otrzyma nową datę ważności?Jeżeli tak prosimy go nie "znerfić".:)

powinno wszystko wrócić do normy w przyszłym tygodniu. Pozostaje kwestia dysponowania tym kodem ponieważ zaczęły go używać już osoby nie mające nic wspólnego z "życiem pirotechnicznym" i przede wszystkim nie wnoszące nic nowego typu testy, opinie, recenzje itp

Opublikowano

To trzeba kod przekazać rządzącym forum i oni zdecydują kto zasługuje aby go używać. I zakazać przekazywania go dalej.Może nie znajdzie się życzliwy co udostępni dla mass.Ale taki sam problem miał sklep piroposlka z kodem stadionowi.. 

• Sad 1