PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 24 Marca 2022 W dniu 21.03.2022 o 08:22, Moloch napisał: Aktualnie te kody nie działają. @PiroArt.eu wrócą dla użytkowników forum jakieś kody rabatowe? Czekamy, aż ustabilizują się ceny za paliwo i transport, kurs waluty. Wiele z naszych zamówień zostało przeliczone ponownie ze względu na problem z walutą. Aby nie podnosić cen wstrzymaliśmy kody rabatowe do odwołania. Mamy nadzieję, że niedługo będziemy znać przyszłość cenników przede wszystkim Cytuj
wyybuchowyy 10 Opublikowano 2 Lipca 2022 @PiroArt.euno i jak tam z forumowym kodem? minęło już kilka miesięcy Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 3 Lipca 2022 W dniu 2.07.2022 o 12:35, wyybuchowyy napisał: @PiroArt.euno i jak tam z forumowym kodem? minęło już kilka miesięcy obawiamy się, że jeszcze z dwa minimum. Wprowadzenie go obecnie nie przyniosłoby Wam nic dobrego Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 9 Września 2022 https://www.facebook.com/PiroartPolska/photos/a.561236147230954/5885614551459727/ szybka promka, całkiem sensowna na dzisiejsze czasy Cytuj
Pjetrek 27 Opublikowano 10 Września 2022 (edytowane) Wyrzutnie kupione, jak na obecne czasy to w piroart macie najlepsze ceny, szacun ;D Edytowane 10 Września 2022 przez Pjetrek Cytuj
drewniak 19 Opublikowano 11 Września 2022 W dniu 9.09.2022 o 20:04, PiroArt.eu napisał: https://www.facebook.com/PiroartPolska/photos/a.561236147230954/5885614551459727/ szybka promka, całkiem sensowna na dzisiejsze czasy Zamówione 1 Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 12 Września 2022 W dniu 9.09.2022 o 20:04, PiroArt.eu napisał: https://www.facebook.com/PiroartPolska/photos/a.561236147230954/5885614551459727/ szybka promka, całkiem sensowna na dzisiejsze czasy Cholera akurat jak byłem na weselu u kolegi musieli dać promkę Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 15 Września 2022 W dniu 12.09.2022 o 21:10, Moloch napisał: Cholera akurat jak byłem na weselu u kolegi musieli dać promkę wiesz czemu tak było? Nie kupiłeś piro na wesele i chcieliśmy Cię wkurzyć 1 Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 20 Września 2022 9 godzin temu, Moloch napisał: Nieprawda kupiłem kupiłem zawsze coś u Was kupuję daj numer do kolegi, Rutkowski sprawdzi Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 13 Października 2022 Witajcie! Czas odkurzyć temat mimo, że nie przespaliśmy tego okresu. Na magazyny wjeżdżają dostawy, dużo jeszcze przed nami. Z najważniejszych rzeczy to: - forumowy kod został przywrócony, mamy nadzieję, że na rynku będą już tylko same pozytywne niespodzianki - odpaliliśmy odświeżony wygląd naszego sklepu. Dajcie znać czy Wam się podoba, gdzie widzicie jakieś błędy, co byście jeszcze zmienili. Ogólnie prace nad stroną jeszcze będą trwały około 1,5 tyg. ale można już z niej śmiało korzystać. Główne założenia nowej stronki to: strona bardziej dostosowana do telefonów łatwiejsze szybsze zamawianie poprzez wybieranie ilości z pozycji strony głównej podstawowe informacje wyciągnięte na stronę główną dla totalnych amatorów wskazówki najpopularniejszych produktów brak konieczności wejścia w kartę produktu by oglądnąć efekt (uzupełniamy filmy) doprecyzowanie kategorii to tak w skrócie, liczymy na Wasze uwagi pzdr! 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 14 Października 2022 Na stronie kategorii plusik przy dodawaniu ilości jest po lewej stronie. Gdy wejdziemy na stronę produktu, to plusik jest po prawej. Na wszystkich stronach sklepów jakie pamiętam, gdzie taka opcja została zastosowana, minus był po lewej, a plus po prawej, myślę że najbardziej intuicyjnie jest właśnie w ten sposób. Czyli tak jak na stronie pojedynczego produktu w drugim screenie. Fajnie jakby na stronie kategorii można było wprowadzić ilość ręcznie, czyli tak jak jest na stronie pojedynczego produktu. 1 Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 23 Października 2022 Witajcie! Ogłoszenia parafialne tylko: wpadło kilkaset produktów, wiele nowości i lecimy z dalszymi dostawami. Postaramy się coś wrzucić jeszcze przed 31.10 (bardziej realne kilka dni później) Przypominamy o kodzie i nie odkładaniu zakupów na ostatnią chwilę 3majcie się, jakby co do usług 1 Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 26 Października 2022 Uszanowanie, info organizacyjne: w piątek zrobimy promo dyniowe, halloweenowe jak to nazwiecie nieważne. Dla śledzących nasze sociale (nie 500+, wyprawka+ i inne Morawieckie cuda) będzie kod o lepszych parametrach. Wystartuje też wcześniej bo o 23:00. Postaramy się dodać jak najszybciej nowości, które od 3 dni do nas zjeżdżają i bardzo nam na nich zależy, bo są to głównie produkty poniżej 300 zł, a większość poniżej 200zł - uznajemy to za przystępny i osiągalny jeszcze produkt dla większości. Pojawi się też oferta nowego importera, mamy nadzieję, że Wam przypasuje. Czemu to piszemy? W naszej ocenie będzie to z pozostałych promek najlepsza do końca roku. Zresztą w zeszłym roku wielu się nie posłuchało i żałowało. Nie budujmy mitu BF bo tu nie wiadomo jakich rabatów nie będzie, czas leci, towaru ubywa, u nas free wysyłka i tak od 150 zł więc uzupełnić zdążycie. Na tej promocji w przecenie będzie CAŁY asortyment, na BF już na pewno nie. Jest to fajny czas na spokojne zakupy, znaleźliśmy wiele fajnych cukierków na magazynie typu Godny itp - do Was należy decyzja, nam będzie miło spakować Waszą pakę. z inflacyjnym pozdrowieniem, ekipa PA 1 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 28 Października 2022 Poszło również zamówienie mantisowe korzystając z halloweenowej promocji Uff... Zdążyłem na 3 ostatnie paczki PXP314 Titan Crackers. Kiedyś ludzie by się za nimi nie obejrzeli, nawet YouTuberzy dawali średnie recenzje, ale gdy ostatnio odpalałem, to była taka moc, że nawet się nie spodziewałem i postanowiłem je kupić. Albo trafiła mi się podrasowana partia, albo w ogóle z czasem zrobili je mocniejsze. Oby trafiły się te mocne Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 29 Października 2022 Dobre ceny, u mnie także poszło zamówienie na kostkę Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 29 Października 2022 16 godzin temu, marc napisał(a): Zamówienie poszło Super ceny. Dzięki. Szok, marc pochwalił uszanowanie, pakujemy! Odbierasz w PZN czy wysyłka? 17 godzin temu, mantis napisał(a): Poszło również zamówienie mantisowe korzystając z halloweenowej promocji Uff... Zdążyłem na 3 ostatnie paczki PXP314 Titan Crackers. Kiedyś ludzie by się za nimi nie obejrzeli, nawet YouTuberzy dawali średnie recenzje, ale gdy ostatnio odpalałem, to była taka moc, że nawet się nie spodziewałem i postanowiłem je kupić. Albo trafiła mi się podrasowana partia, albo w ogóle z czasem zrobili je mocniejsze. Oby trafiły się te mocne One po prostu dojrzały 12 godzin temu, Mroczny napisał(a): Dobre ceny, u mnie także poszło zamówienie na kostkę Zaszczyt już gonimy ją pakować, niedługo goniec ją przyprowadzi Ogólnie dzięki wszystkim za zamówienia, nie spodziewaliśmy się takiej ilości - szczególnie, że wpadły zamówienia wielkie jak babci krokiety 1 Cytuj
marc 11 Opublikowano 30 Października 2022 (edytowane) hehe Stara gwardia nie odpuszcza! Wysyłka tym razem. Pozdrawiam Edytowane 30 Października 2022 przez marc Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 4 Listopada 2022 Dla mnie zdecydowanie sklep numer 1 Zamawiam co roku od 2016 i zawsze 100% zadowolenia. Kontakt idealny nawet tutaj na forum, za co ogromny plus. Zawsze jesteśmy na bieżąco informowani o nowościach, zmianach, promocjach, dostawach itd. Ceny zawsze jedne z najlepszych w sieci, nawet bez promocji. Warto dodać, że możemy również skorzystać z kodu rabatowego dzięki czemu ceny są jeszcze bardziej przystępne. Na wybór nigdy nie narzekam, bo zawsze znajduję coś ciekawego. Tak trzymać, PiroArt Cytuj
Pelson 4 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zdecydowanie najlepszy sklep! Największy wybór, wszystko zapakowane i dostarczone jak trzeba. Poza tym wzorowy kontakt i to chyba najbardziej mi się podoba. Zawsze można o coś spytać i nawet taki ,,ciężki'' klient jak ja nie ma się do czego przyczepić. Dla mnie od paru lat najlepszy sklep na rynku z fajerwerkami i jeśli nic nie będą zmieniać w swoim podejściu to myślę, że przez wiele lat tak zostanie! 1 Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 25 Grudnia 2022 (edytowane) Kiedyś fainy sklep, dużo fajerwerków. Teraz słabiuuutko, problem z kontaktem. Osobiście - nie polecam. Edytowane 25 Grudnia 2022 przez Arturo :) 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi