Piotrek007 79 Opublikowano 7 Lutego 2020 Albo po nicku i aktywności, logowania się na forum 1 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) 17 minut temu, Piotrek007 napisał: Albo po nicku i aktywności, logowania się na forum Jak najbardziej za. Edytowane 7 Lutego 2020 przez Kamil911 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 16 Lutego 2020 Ludzie ogarnijcie się przeczytajcie co napisaliście wszyscy łącznie z założycielem tematu i zastanówcie się o co w tym wszystkim chodzi. Pirotechnika to pasja która ma łączyć a w tym momencie będzie wszystkich dzielić na tych lepszych i gorszych z dnia na dzień to forum traci sens... 1 Cytuj
expanse 3 Opublikowano 15 Marca 2020 Sprawna wysyłka, towar dobrze zapakowany, do niczego nie można się przyczepić. 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 (edytowane) Polecam, wszystko w najlepszym porządku. Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez Kamil911 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 24 Września 2020 Polecam jak zawsze sklep na medal szeroki wybór produktów kontakt również bez żadnego problemu. Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 21 Października 2020 1 godzinę temu, marc napisał: Proszę o odpowiedz na PW siemka! Nic nie mamy w wiadomościach, skrzynka luźna Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 27 Listopada 2020 Robię u Was zakupy już od paru lat i nurtuje mnie aktualnie, czy przez obecną sytuacje zauważycie różnice, choćby na obecnym black friday, w stosunku do ubiegłych lat? Ciekawi mnie czy kryzys zmniejszył popyt o tak wątpliwe dobro, jak pirotechnika Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 27 Listopada 2020 42 minuty temu, Mati88 napisał: Robię u Was zakupy już od paru lat i nurtuje mnie aktualnie, czy przez obecną sytuacje zauważycie różnice, choćby na obecnym black friday, w stosunku do ubiegłych lat? Ciekawi mnie czy kryzys zmniejszył popyt o tak wątpliwe dobro, jak pirotechnika BF nie ma co porównać, bo to nie jest promocja 1:1 z lat poprzednich. Zainteresowanie jest raczej na takim samym poziomie, nie widać paniki jakiejś. Jest pełno fake newsów standardowo. Co nam radosnego pozostało w tym kiepskim roku? Chociaż postrzelać i spać Cytuj
Peter829 2 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Kolejne zamówienie i jak zwykle wszystko ok zapakowane tak że nie było szans aby cokolwiek się tam ruszało Tym razem i ja dostałem karton po winie kot zadowolony i stwierdził że dobre miejsce do spania Cytuj
Tednick 3 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Mam pytanie, wbijam mikołajkowy kod rabatowy i wyskakuje ze stracił ważność, a jest napisane że będzie do dziś do 22:00 Cytuj
krzysiu20 1 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zapomniałem dodać recenzję dla @PiroArt.eu,zamówienie było na Black friday niestety w tym roku o wiele skromniejsze przez mniejsze fundusze (to wina tego chama COVID-A 19 jak go znajdę albo spotkam to mu nakopie.).Paczuszka jak zwykle co roku zapakowana elegancko i bezpiecznie także wszystko dotarło nienaruszone.Dzięki @PiroArt.eu @Peter829ja dostałem w kartonie po fajerwerkach,ładnie się tam w PiroArt bawią chyba że oni już mają sylwestra. 1 Cytuj
Peter829 2 Opublikowano 7 Grudnia 2020 1 minutę temu, krzysiu20 napisał: Zapomniałem dodać recenzję dla @PiroArt.eu,zamówienie było na Black friday niestety w tym roku o wiele skromniejsze przez mniejsze fundusze (to wina tego chama COVID-A 19 jak go znajdę albo spotkam to mu nakopie.).Paczuszka jak zwykle co roku zapakowana elegancko i bezpiecznie także wszystko dotarło nienaruszone.Dzięki @PiroArt.eu @Peter829ja dostałem w kartonie po fajerwerkach,ładnie się tam w PiroArt bawią chyba że oni już mają sylwestra. Troche zle napisalem bo calosc zapakowana w karton po piro a po winie to wypelniacz byl Cytuj
krzysiu20 1 Opublikowano 7 Grudnia 2020 5 minut temu, Peter829 napisał: Troche zle napisalem bo calosc zapakowana w karton po piro a po winie to wypelniacz byl A to się chłopaki pewnie odkażali Ja jako wypełniacz miałem styropian. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) Jak już co roku zakupy w Piroart. Jedyny minus to zapalniczka, która różniła się nieco od tej, która była w ofercie sklepu na stronie internetowej. Ja bym na to przymknął oko jednak zapalniczka była dla mojego kolegi, który miał upodobanie akurat w tej jedynej Poza tym wszystko ok jak zawsze. Edytowane 8 Grudnia 2020 przez ponczo12496 Cytuj
marc 11 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Kolejne zakupy i oczywiście kolejny pozytyw. Dzięki . Polecam wszystkim. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Kolejny raz wszystko w porządku. Paczka dobrze zapakowana, produkty w super stanie. Dobry kontakt ze sklepem. Same plusy widzę. Cytuj
Jarek 4 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Pierwszy zakup w tym sklepie, wszystko ok. Paczka dobrze zabezpieczona, szybka wysyłka, stały kod rabatowy. Jestem zadowolony Cytuj
PiroArt.eu 88 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2021 Witajcie w Nowym Roku! Dziękujemy Wam bardzo za zaufanie i liczne zamówienia Zapowiadaliśmy wyprzedaż i dalej ją potwierdzamy. Niestety ze względu na wśród 90% załogi (raczej dojdzie do 100%) zmuszeni jesteśmy albo zmienić termin wyprzedaży, albo ruszyć z wyprzedażą ok. 10 stycznia, ale wysyłka po 16 stycznia. Wiemy, że czekacie, ale pewnych rzeczy nie ominiemy jakie rozwiązanie Wy wolicie? 2 Cytuj
Romano 29 Opublikowano 7 Stycznia 2021 16 stycznia jest ok,Wy wyzdrowiejecie my nazbieramy złotówek i będzie się wszystko zgadzać. 1 Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Jak kolega wyżej. 16 będzie dobrze. A Wy zdrowiejcie szybko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi