adasdadas 0 Opublikowano 16 Listopada 2013 W tym roku głównie zabawa . Szczerze polecam rakiety z tego zestawu - http://www.sklepbigfun.pl/product/view/1720/zestawy/big-whale. Wie ktoś może czy idzie gdzieś kupić takie same, tylko nie w zestawie z petardami i innymi pierdołami? Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 16 Listopada 2013 WOW !!!!!!!! ile petard bedziesz miał co robic w sylwestra i jeszcze do tego te rakiety cudo !! stuff 10/10 ile wydałes ? Cytuj
adasdadas 0 Autor Opublikowano 16 Listopada 2013 ~410 + wysyłka, te rakiety to gratis . Za rok biorę więcej rakiet, bardzo mi się spodobały . Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 16 Listopada 2013 Super stuff do zabawy ale jedną czy dwie wyrzutnie mógłbyś kupić Cytuj
adasdadas 0 Autor Opublikowano 16 Listopada 2013 Oj będzie . Nikt nie wie czy te rakiety można gdzieś kupić poza tym zestawem? Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 16 Listopada 2013 Noo , to masz ode mnie dwie opcje , 1.Albo złączysz 3/4 petard lontem i odpalisz jako karabinek 2.Albo Będziesz strzelał tym od dzisiaj do następnego sylwestra Mówię ci innaczej nie da rady sam się przekonałem Ogólnie stuff no sorry nie przypadł mi bynajmniej do gustu ale ważne że masz . Cytuj
Rekab 0 Opublikowano 16 Listopada 2013 trudno uwierzyc ze za tyle paczek fp3 i small tylko 400 zł, napewno dobrze przeznaczone pieniądze, wiesz jakie karabinki mógłbyś z tego robić <3 zajebiaszczy stuffik 10/10 wyrzutnie to nie wszystko, mój stuff dawno temu także składał się głównie z hukowych, kwestia gustu, może lubi postrzelać wiele godzin. Coś jeszcze dokupujesz? Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 16 Listopada 2013 Do tego gdybyś miał 3/4 kosteczki i stuff byłby cudoo *.* Jak narazie daje 4/5 Cytuj
adasdadas 0 Autor Opublikowano 16 Listopada 2013 Na ten rok to raczej koniec zakupów, chyba, że coś w dobrej cenie wyczaję . Może w marketach jakiś fajny moździerz albo kostkę, zobaczymy . Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 16 Listopada 2013 Bardzo mi sie podobają takie stuffy. Mnóstwo zabawy. Szczerze gratuluję zakupu Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zaje***ty stuff to właśnie lubię dużo zabawy. Moja ocena 10/10. Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 18 Listopada 2013 Co do tych rakiet to te większe to chyba mają tą samą nazwę co zestaw Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi