Skocz do zawartości

[adasdadas]Skromny stuff 2013/14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WOW !!!!!!!!

ile petard bedziesz miał co robic w sylwestra i jeszcze do tego te rakiety cudo !!

stuff 10/10

ile wydałes ?

Opublikowano

No sporo tych petard. :xmas_laugh: Ile za to dałeś?

Opublikowano

~410 + wysyłka, te rakiety to gratis :). Za rok biorę więcej rakiet, bardzo mi się spodobały :D.

Opublikowano

Super stuff do zabawy ale jedną czy dwie wyrzutnie mógłbyś kupić :D

Opublikowano

Ojjj bedzie głośno w sylwetsra u Ciebie w mieście. :D

Opublikowano

Oj będzie :D. Nikt nie wie czy te rakiety można gdzieś kupić poza tym zestawem? :)

Opublikowano

Strzelania to ci zostanie do następnego sylwestra :P

Opublikowano

Noo , to masz ode mnie dwie opcje ,

1.Albo złączysz 3/4 petard lontem i odpalisz jako karabinek

2.Albo Będziesz strzelał tym od dzisiaj do następnego sylwestra

Mówię ci innaczej nie da rady sam się przekonałem :P Ogólnie stuff no sorry nie przypadł mi bynajmniej do gustu ale ważne że masz .

Opublikowano

trudno uwierzyc ze za tyle paczek fp3 i small tylko 400 zł, napewno dobrze przeznaczone pieniądze, wiesz jakie karabinki mógłbyś z tego robić <3 zajebiaszczy stuffik 10/10 wyrzutnie to nie wszystko, mój stuff dawno temu także składał się głównie z hukowych, kwestia gustu, może lubi postrzelać wiele godzin. Coś jeszcze dokupujesz?

Opublikowano

Do tego gdybyś miał 3/4 kosteczki i stuff byłby cudoo *.* Jak narazie daje 4/5 :)

Opublikowano

Na ten rok to raczej koniec zakupów, chyba, że coś w dobrej cenie wyczaję :D. Może w marketach jakiś fajny moździerz albo kostkę, zobaczymy :).

Opublikowano

Bardzo mi sie podobają takie stuffy. Mnóstwo zabawy. Szczerze gratuluję zakupu :]

Opublikowano

Zaje***ty stuff to właśnie lubię dużo zabawy. Moja ocena 10/10.

Opublikowano

Co do tych rakiet to te większe to chyba mają tą samą nazwę co zestaw