Gość Mozdzierz 2 cale Maxsem Opublikowano 17 Listopada 2013 Siemka. Czy warto kupić 2 calowy mozdzierz Maxsem. Miałem już 2 calowy mozdzierz i efekt na niebie był mniejszy niż wyrzutnia 1,2 cala. W tym przypadku jest inaczej? Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 17 Listopada 2013 Tak opłaca się kupić ten moździerz ma bardzo duże efekty na niebie. Najlepszy według mnie amatorski moździerz w tej cenie :christmasexclaim: endriu123457 Cytuj
0 Ari001 0 Opublikowano 17 Listopada 2013 Oczywiście, że się opłaca, miałem go rok temu, pare ujęć z jego szelkami są na moim filmiku, duże mocno ubarwione peonie. Cytuj
0 JacuQM 122 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opłaca, ma o wiele lepsze efekty niż moździerze amatorskie o mniejszym kalibrze. Poza tym że jego cena nie jest też taka straszna JacuQM Cytuj
Pytanie
Gość Mozdzierz 2 cale Maxsem
Siemka. Czy warto kupić 2 calowy mozdzierz Maxsem. Miałem już 2 calowy mozdzierz i efekt na niebie był mniejszy niż wyrzutnia 1,2 cala. W tym przypadku jest inaczej?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi