Korsarz96 17 Opublikowano 17 Listopada 2013 Symbol: TXB271 Importer: Triplex Kaliber: 1,5" Ilość strzałów: 8 Zdj : http://www.sklepbigfun.pl/1360/mozdzierze/sklep-fajerwerki-mozdzierz-8-kul.html Film (powiedzmy ://> ) : Moździerz poprostu bomba ! Polecam w 100% Mam go już drugi rok Z tego co zauważyłem ma 4 efekty nie 6 tak jak pisze BigFun. Otóż : Czerwona Szleka - Piękne 8 złotych ogonów (efekt plamy kokosowej) z ostrymi czerwonymi końcówkami ( Piekne :]/> ) Żółta - Crakling - Naprawde ten efekt mnie zaskoczył :o Rozprysk na całe niebo i dobry ale nie za głośny "trzask" Biała - Chyba najgorsza szelka wg mnie. Zwykła Biała peonia :> Zielona - Spora zielona peonia o wyrazistym kolorze :D/> Polecam wszystkim w 100% ! P.S. ten Filmik nawet w małym stopniu nie pokazuje tego co potrafi ten moździerz Cytuj
Daxler12 1 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Polecam ten moździerz w 100% ładunek leci wysoko oraz ma ładne efekty. :fireworks: Cytuj
Marcel123 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgadzam się z przedmówcą bo efekty są fantastyczne i kulki lecą naprawdę wysoko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi