GrinderKraków 0 Opublikowano 18 Listopada 2013 Symbol:TP12 Ilość:3 szt. Producent:Tomaszek Cena:6,50zł Opis:PETARDA draskowa.Ilość w opakowaniu: 3sztDługość petardy(mm): 121Fi(mm): 32 Zdjęcie: Miał może ktoś z was tą petardę?Widzę że to jakaś nowość.Swoją drogą prawdopodobnie będę zamawiał na fm z 10 paczek Krachmenów i nie wiem czy opłaca się wziąść te TP12 czy Red Corsair K0212 z Tropica. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 18 Listopada 2013 Są to słabe petardy podobny mają efekt jak big corsair, nie opłaca się ich. endriu123457 Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 19 Listopada 2013 Żadna nowość ja te petardy na sztuki kupiłem za 3 zl jedna i są mocą podobne do achtunga p1208 komety czyli przeciętne. Cytuj
GrinderKraków 0 Autor Opublikowano 19 Listopada 2013 Żadna nowość ja te petardy na sztuki kupiłem za 3 zl jedna i są mocą podobne do achtunga p1208 komety czyli przeciętne. Szkoda bo myślałem że będą dosyć mocne.Prawdopodobnie zamiast ich wezmę krachmeny. Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 19 Listopada 2013 Szkoda bo myślałem że będą dosyć mocne.Prawdopodobnie zamiast ich wezmę krachmeny. Też bym tak zrobił. Te małe petardy są zazwyczaj mocniejsze od tych większych. Cytuj
GrinderKraków 0 Autor Opublikowano 19 Listopada 2013 Też bym tak zrobił. Te małe petardy są zazwyczaj mocniejsze od tych większych. Przynajmniej może te krachmeny będą całkiem fajne bo mam już FP3 oraz JC05 i chcę coś innego. Cytuj
GrinderKraków 0 Autor Opublikowano 20 Listopada 2013 czyli preferujeesz raczej slabe petardki :D/>/> Nie do końca...Ostatnio widziałem na bigfunie Bomb Bon i Megatron lecz cena 29,99 odstrasza.A nie wiem czy się opłaca.Aha i dlaczego sądzisz że preferuje raczej słabe petardki?Może znudziły mi się FP3 oraz JC05 i chcę coś innego np krachmeny!może mi się podobają Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 20 Listopada 2013 Bo bijesz samymi słabymi hukami to raz. Bomb bony i megatrony finansowo sa nieoplacalne, ja bede je miec po 23-24 zl Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zamów sobie u czarodzieja DumBum i TXP859 to teraz jest na topie xd Cytuj
GrinderKraków 0 Autor Opublikowano 20 Listopada 2013 Zamów sobie u czarodzieja DumBum i TXP859 to teraz jest na topie xd Tak tylko jeśli te 859 mają być dużo droższe od FP3 to mi się nie opłaca.Aha i jak by mi dał te petardy skoro ja mieszkam w Krakowie a on gdzie indziej pewnie.Wyśle je czy co? Cytuj
GrinderKraków 0 Autor Opublikowano 20 Listopada 2013 Bo bijesz samymi słabymi hukami to raz. Bomb bony i megatrony finansowo sa nieoplacalne, ja bede je miec po 23-24 zl Wiesz gdyby w Polsce były legalne Big Boy itp to też byś pisał że same słabe bo mieszczą się w normach.Zawsze to co nielegalne mocniejsze. Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 22 Listopada 2013 marudzisz, że leb mały. tak wysle. nie, nie bylyby slabe. Wlasnie na tym polega myk placzecie, że bijecie fp3 ni doceniajac reszty rynku la was istenieja tylko fp3 fp3 fp3 ps drozsze ?;o różnica w cenie bedzie niewielka a w jakosci konkretna Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 22 Listopada 2013 Tak tylko jeśli te 859 mają być dużo droższe od FP3 to mi się nie opłaca.Aha i jak by mi dał te petardy skoro ja mieszkam w Krakowie a on gdzie indziej pewnie.Wyśle je czy co? 859 są w cenie FP3, aha i jak to jak ma ci je dać. Wyśle ci je.. Ja też biore sobie FP3, jednak wiem (testowałem), że 859 czy DumBum wali dużo mocniej niż Fp3. Cytuj
GrinderKraków 0 Autor Opublikowano 23 Listopada 2013 859 są w cenie FP3, aha i jak to jak ma ci je dać. Wyśle ci je.. Ja też biore sobie FP3, jednak wiem (testowałem), że 859 czy DumBum wali dużo mocniej niż Fp3. Mam 1 paczkę 859 i 1 paczkę Dum Bum.Zrobię porównanie z FP3(sam nie lubię jak każdy piszę że FP3...Fp3...Fp3 itd.)Wolę dopłacić i mieć coś nawet trochę gorszego of FP3 bo to i tak zawsze jakaś odmiana. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi