Luksfer87 0 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Jak w temacie .Jestem ciekaw w szczególności opini tych,którzy mieszkają w większych miastach tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty 0 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 W domu na balkanonie tzn u Kumpla z 11 piętra wyrzucamy Korsarze xd, A jeśli chodzi o większe strzelanie to gdzieś za miasto, na jakiś parking, do lasu itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 U mojej babci na ogrodzie ponieważ ma dom prywatny i tam już od małego strzelam, i jest dobrze. endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari001 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Myśle, że fajnie mi sie strzelało kiedys z okna... Trzbe znowu kiedys spróbować, a tak to na swoim osiedlu (fajne echo), i na takim placu, co kiedys było boisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuLi 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Ja mieszkam w Krakowie, więc strzelam gdzie popadnie szczerze mówiąc ^^ Ale mam taką jedną górkę między blokiem moim a przeciwnym i tutaj tylko konkrety. Kątówki odpadają niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczek 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Obok bloku dziadka praktycznie mieszkam obok nich więc zawsze tam odpalam jest tam ślepa uliczka i miejsce jest wystarczające :xmas_wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montario 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 tak jak większość ludzi u mnie, pomiędzy 4 blokami na jednej z górek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Najbardziej lubie strzelać w ciągu roku, mam pewne pole oddalone jakieś 30km od domu gdzie wybieram się kiedy mam pare wolnych godzin. Lubie strzelać fajerwerkami w spokojnych miejscach, las też przejdzie JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jango 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Najbardziej lubię u siebie, na podwórku i podjeździe. W innych miejscach też strzelam, jednak o wiele rzadziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtt4 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Zawsze strzelam na podwórku. Mam dużo miejsca, czasem nawet można się jakoś pobawić fajerwerkami bo są słupki. Jak ktoś nie wie o co chodzi, to z rurki można zrobić moździerz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brakos 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Odpalamy tylko przy okazji imprez, wtedy zawsze mamy wynajęty lokal, więc jest też teren do zrobienia pokazu. A w tym roku będzie bardzo ciekawie, mieliśmy największy budżet. Goście zobaczą wypasiony zestaw od super power. http://www.youtube.com/watch?v=TwBphLtmc1I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Bang! 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ja mieszkam na osiedlu przy jeziorze. Zawsze idę na drugi brzeg i tam odpalam na polu. Wtedy wszyscy mieszkańcy zbierają się aby popatrzeć, bo sami nic nigdy nie mają. Co roku jest super zabawa. :xmas_laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RossTerr 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 boisko w koło 4 bloki dookoła więc fajne eho idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia11 3 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Przed sylwestrem strzelam na partyzanta na przedmieściach, a 30-31 na moim osiedlu koło przychodni. Są tam fajne murki, słupki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pampi123 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Nie ma to jak na swoim podwórku Pełen luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belick 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Na starym boisku, lub staw w lesie, gdzie jest niesamowite echo i nagłośnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 ulica przed domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 U siebie na polu około 40-50 metrów od domu to moje miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ns boisku , polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JokerPiroAlko 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 za blokiem jest stol do ping ponga to tylko tam strzelamy, jest duzo mniejsca (takie osiedlowe boisko) najlepsza miejscowka w płocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malfeusz 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 W gdansku wiele miejsc, jedno z ładniejszych z widokiem na cały gdańsk, a mianowicie góra gradowa Dośc wysoki szczyt, bardzo fajne miejscie widac cały gdańsk noi wszystkich co strzelają, zarówno można obserwować swoje fajerwerki :D/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hurto 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Z balkonu nigdy. Między blokami u nas jest dużo miejsca. A na imprezie to po prostu cały pokaz będzie opalany na terenie sali. Miejsca jest mnóstwo i na pewno nikomu to nie będzie zagrażało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Ja uwielbiam strzelać na mostku nad potokiem. Takie fajne echo się rozchodzi po korycie. Daleko od domów, więc nikt się nie czepia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi