Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie :fireworks: .Jestem ciekaw w szczególności opini tych,którzy mieszkają w większych miastach tak jak ja ;):P

Opublikowano

W domu na balkanonie :P tzn u Kumpla z 11 piętra wyrzucamy Korsarze xd, A jeśli chodzi o większe strzelanie to gdzieś za miasto, na jakiś parking, do lasu itp

Opublikowano

U mojej babci na ogrodzie ponieważ ma dom prywatny i tam już od małego strzelam, i jest dobrze.

endriu123457 :67675:

Opublikowano

Myśle, że fajnie mi sie strzelało kiedys z okna... Trzbe znowu kiedys spróbować, a tak to na swoim osiedlu (fajne echo), i na takim placu, co kiedys było boisko.

Opublikowano

Ja mieszkam w Krakowie, więc strzelam gdzie popadnie szczerze mówiąc ^^ Ale mam taką jedną górkę między blokiem moim a przeciwnym i tutaj tylko konkrety. Kątówki odpadają niestety :(

Opublikowano

Obok bloku dziadka praktycznie mieszkam obok nich więc zawsze tam odpalam jest tam ślepa uliczka i miejsce jest wystarczające :xmas_wink:

Opublikowano

tak jak większość ludzi u mnie, pomiędzy 4 blokami na jednej z górek :D

Opublikowano

Najbardziej lubie strzelać w ciągu roku, mam pewne pole oddalone jakieś 30km od domu gdzie wybieram się kiedy mam pare wolnych godzin. Lubie strzelać fajerwerkami w spokojnych miejscach, las też przejdzie :)

JacuQM

Opublikowano

Najbardziej lubię u siebie, na podwórku i podjeździe. W innych miejscach też strzelam, jednak o wiele rzadziej. :]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zawsze strzelam na podwórku. Mam dużo miejsca, czasem nawet można się jakoś pobawić fajerwerkami bo są słupki. Jak ktoś nie wie o co chodzi, to z rurki można zrobić moździerz.

Opublikowano

Odpalamy tylko przy okazji imprez, wtedy zawsze mamy wynajęty lokal, więc jest też teren do zrobienia pokazu.

A w tym roku będzie bardzo ciekawie, mieliśmy największy budżet. Goście zobaczą wypasiony zestaw od super power.

http://www.youtube.com/watch?v=TwBphLtmc1I

Opublikowano

Ja mieszkam na osiedlu przy jeziorze. Zawsze idę na drugi brzeg i tam odpalam na polu. Wtedy wszyscy mieszkańcy zbierają się aby popatrzeć, bo sami nic nigdy nie mają. Co roku jest super zabawa. :xmas_laugh:

Opublikowano

boisko w koło 4 bloki dookoła więc fajne eho idzie :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przed sylwestrem strzelam na partyzanta na przedmieściach, a 30-31 na moim osiedlu koło przychodni. Są tam fajne murki, słupki itd. :P

Opublikowano

Nie ma to jak na swoim podwórku :) Pełen luz

Opublikowano

Na starym boisku, lub staw w lesie, gdzie jest niesamowite echo i nagłośnienie :D

Opublikowano

ulica przed domem

Opublikowano

U siebie na polu około 40-50 metrów od domu to moje miejsce.

Opublikowano

Ns boisku , polu

Opublikowano

za blokiem jest stol do ping ponga to tylko tam strzelamy, jest duzo mniejsca (takie osiedlowe boisko) najlepsza miejscowka w płocku

Opublikowano

W gdansku wiele miejsc, jedno z ładniejszych z widokiem na cały gdańsk, a mianowicie góra gradowa Dośc wysoki szczyt, bardzo fajne miejscie widac cały gdańsk noi wszystkich co strzelają, zarówno można obserwować swoje fajerwerki :D/>

Opublikowano

Z balkonu nigdy. Między blokami u nas jest dużo miejsca. A na imprezie to po prostu cały pokaz będzie opalany na terenie sali.

Miejsca jest mnóstwo i na pewno nikomu to nie będzie zagrażało.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja uwielbiam strzelać na mostku nad potokiem. Takie fajne echo się rozchodzi po korycie. Daleko od domów, więc nikt się nie czepia.