marcelfajerwerki 0 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zdjęcie : http://www.sklepbigfun.pl/media/products/1281/67153e35f14cded0-n.jpg Znajduje się w nim : - 5 rakiet o średnicy 38 milimetrów i długości 75 centymetrów - 4 rakiety o średnicy 27 milimetrów i długości 58 centymetrów - 1 wyrzutnia srebrnych komet z trzaskiem - 60 strzałów - 1 opakowanie ( 4 sztuki ) latających motyli o wymiarach (mm) :15X50X100 - 1 mały jednostrzałowy moździerz kalibru 1 cal - 3 opakowania ( 50 sztuk w opakowaniu ) strzelających pchełek - 2 opakowania ( 8 sztuk w opakowaniu ) średnich petard lontowych - 1 opakowanie ( 6 sztuk w opakowaniu ) strzelających monet - 1 opakowanie ( 8 sztuk w opakowaniu ) "ognistych latarni" - 1 wulkan stożkowy o wymiarach ( w mm ) : 50X110 - 1 fontanna 4-o efektowa - 1 fontanna z dodatkowymi efektami dźwiękowymi - 1 duża ( 60X150 milimetrów ) fontanna o zmiennym efekcie - 1 fontanna połączona z wyrzutnia komet - 1 rzymski ogień 20-o strzałowy Importer: Keller Symbol: 187018 Dobry ten zestaw? Proszę o komentarze Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 20 Listopada 2013 Fajny efekt mają wulkany, lecz rakiety mizerny... Już lepsze są Rakiety Perfect. Cytuj
show of fireworks 0 Opublikowano 20 Listopada 2013 Nie ma sensu kupować zestawów od Kellera, ponieważ są drogie i rakiety mają na prawdę beznadziejne efekty. Jedyne godne uwagi są właśnie wulakny, które można kupić w osobnym zestawie, gdzie są same wulkany Cytuj
marcelfajerwerki 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 odpaliłem ostatnio: -wulkan (zarąbisty te trzaski były naprawde głośne ) -fontanna (ta niby zmiażdżona fontanna jest nawet fajna w ciągu trwania tej fontanny są 2 głośnie gwizdy -moździerz 1 strzałowy (zaskoczył mnie był bardzo fajny głośny huk jak leci do góry a efekt na niebie jest jeszcze lepszy zniknie jeden to pojawia się drugi ) -strzelające monety to jest to samo co flash -petardy pyro-cracker (słabe , dziś odpaliłem wszystkie czasami huk jest słabszy od pikolaka a czasami głośniejszy -ogniste latarnie (nawet , nawet jak się odpali to z tego wylatują można tak powiedzieć diabełki -motylki fajne takie same jak te albatrosy http://www.sklepbigfun.pl/235/latajace-pszczolki-motylki/sklep-fajerwerki-albatros-latajacy-motyl.html Tyle co do tej pory testowałem Cytuj
marcelfajerwerki 0 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2014 Rakiety nie są złe , ale za tą cene zestawu nie polecam kupić. Fontanna ta największa najpierw wybuchło coś w niej a potem zaczeło dopiero te iskry iść Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi