scully 0 Opublikowano 24 Listopada 2013 Czesc. Czy po kodach zawartych na opakowaniach fajerwerkow mozna rozkodowac jaki to typ produktu. Np petarda/wyrzutnia itd. Jaki ma uklad, ilosc strzalow, kaliber i rodzaj efektu? Jest gdzies to wyjasnione czy te kody sa nadawane losowo ? Ogladanie kazdej wyrzutni osobno jest denerwujace i np. Nie kazdy efekt mi sie podo ba. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 24 Listopada 2013 Generalnie po symbolu da się poznac jaki jest to artykuł, czy rakieta, czy wyrzutnia itp. Przykładowo Triplex ma oznaczenia ( ostatnia litera symbolu mówi jaki jest to artykuł ): TXR - rakieta TXB - bateria TXF - fontanna TXP - petarda Ale jest też sporo wyjątków gdzie ta zasada nie działa, ale przynajmniej mniej więcej wiadomo o co chodzi Chyba też nie wszyscy importerzy to stosują, ale nie wiem, bo nie interesuje się tym Efektów nie da się rozpoznac po symbolu katalogowym, po prostu aby wyhaczyc jakąś fajną kostke trzeba przejrzec trochę filmów... Nie wiem jak chciałeś sprawdzic jakosc produktu po symbolu U jednego importera ten sam efekt będzie taki jak trzeba, a u innego będzie słaby Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi