Krystian Piro 0 Opublikowano 27 Listopada 2013 Mój stuff na rok 2013 2014 by Krystian Piro. Stuff jest jeszcze nie pełny, wydałem 99.99 zł Zamawiana paczka była na Fajerwerki Market.pl Oto fotka. http://imgur.com/TxrbOFl Wyrzutnia Aron 9 strzałów 3x. Wyrzutnia Saturn Missiles 25 strzałów. Fontanna FC4001 4 2x. Petardy Grom 2 Petardy Dobule Bangs Petardy Triple Bangs Petardy Corsair Tropic Petardy Corsair Petardy Big Jumbo Rzymskie Ognie T67237 12 Rakeity JR1 Diablo Petardy FP3 Petardy JCO5 Petardy Explosive II Petardy Explosive IV Petardy Achtung P1208 Petardy Żuki Wirucjące Bączki Petardy Wideomarker FP3 15 szt I 6 jakiś niebeiskich. Proszę moderatora o usunięcie wcześniejszego tematu. Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 27 Listopada 2013 Kup jeszcze jakąś większą kostke w markecie po świętach i stuff idealny 5/5 Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 27 Listopada 2013 Mi się stuff podoba taki jaki jest. Sporo zabawy a to wg mnie najważniejsze Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 27 Listopada 2013 fajnie to wygląda lecz brakuje większej kostki tak jak kolega wyżej brał bym na twoim miejscu jakąś kostke w marketach za niewielkie pieniądze a z dużym efektem :xmas_biggrin: Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 27 Listopada 2013 Super stuff 10.10 zapraszam do mnie endriu123457 Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 27 Listopada 2013 no nie jest źle pobawić się troszkę można ale te 2x aron mogłeś sobie zamienić na kasio z ser Big Bang Jorge Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2013 Dzięki za miłe wypowiedzi, planuje kupić jeszcze coś w Biedronce tak do 30 zł. Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Stuff nie jest zły możesz postrzelać trochę 9/10 :xmas_laugh: Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 1 Grudnia 2013 jeśli planujesz kupić coś w biedronce za 30 zł to polecam ci wyrzutnie jw91 :xmas_biggrin: Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ok, kupie ją. Ale do tej wyrzutni to jeszcze wyrzutnie Planet, ona jest robiona specjalnie dla biedronki kosztuje ok 8.99zł. Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2013 Wie ktoś z was może kiedy sprowadzają fajerwerki do biedronki. Sory że tak post pod postem. Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Wie ktoś z was może kiedy sprowadzają fajerwerki do biedronki. Sory że tak post pod postem. Chyba tydzień przed sylwestrem, tuż po świętach Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jak myślicie co lepiej kupić Mozdzierz Mistrzowie Ognia czy wyrzutnie Mistrzowie Ognia. Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jak myślicie co lepiej kupić Mozdzierz Mistrzowie Ognia czy wyrzutnie Mistrzowie Ognia. Jak chcesz postrzelać to moździerz, a jak chcesz mniej zabawy ale więcej strzałów z podobnym efektem to wyrzutnia Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 Kostką na finał będzie Lily Mongolia za 30 zł z PBS mrówka. Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2013 http://imgur.com/S1iKo67 Kostka dokupiona, troszkę petard sprzedałem i wystrzelałem ale cyrkoblzize i motylki i małą kostkę dokupić. Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 No nieźle, widzę, że dużo zabawy przedsylwestrowej bedzie. Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2013 Do mojego stuffu doszły petardy Czarny Pirat i małe pszczółki. 22 Grudnia dokupię kostkę Tiger Fail z E.Leclerc i jeszcze namówię dziadka na jakieś 2 kostki. Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2013 Tak jak napisałem że 22 grudnia będą kolejne zakupy ale wolałem już dziś kupić. Zakupy robiłem w hurtowni wydałem 26.50 zł a oto fotka. http://imgur.com/IDtkNtM Dokupię jeszcze jakąś kostkę. Cytuj
CinQuXs 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Tak jak napisałem że 22 grudnia będą kolejne zakupy ale wolałem już dziś kupić. Zakupy robiłem w hurtowni wydałem 26.50 zł a oto fotka. http://imgur.com/IDtkNtM Dokupię jeszcze jakąś kostkę. W eleclerku znalazłeś explosive 2 ? albo w jakiej hurtowni je nabyłeś ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi