Skocz do zawartości

[bugnar] Skromny stuff by bungar 2013/2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ! :)

Jak co roku tak i w tym dorobiłem sie jakiegoś małego stuffu, choć powiem szczerze, że pierwszy raz mam tyle wyrzutni i w tym roku wydałem sporo więcej niż we wcześniejszych latach. W porównaniu z Waszymi stuffumi to mój jest tylko małym ziarnkiem, ale za nieduże pieniądze które postanowiłem przeznaczyć, starałem sie wybrać najlepsze produkty ;)/>/>/> To już całość nic nie dojdzie. Czas przejść do rzeczy, czekam na komentarze :)

Wyrzutnie:

Katmandu, JW26

Cudak battery, JW25

Macrocosmos III, SM2126

Green Cuba, P7012

Figiel, TXB824

Love system, HE0028

Petardy:

Explosive I, EX1 x3

JC05/FP3 small

RC1 (nie ma ich na zdjęciu ;)/>

Rakiety

Whistling moon travellers, JR05

Rubicon, PXR201

Art. różne:

Cyrkoblitz, P7025

Multicolour, T6238

http://s1.zmniejszacz.pl/116/cam00085__77542.jpg

Opublikowano

Jak na taki budżet to całkiem fajnie to skomponowałeś. Jest kilka rzeczy do zabawy oraz dobre sprawdzone kostki na północ. Mnie się podoba 9/10 :)

Opublikowano

To ile wydałeś ? ze 110zł bez przesyłki ?

Ogólnie jeżeli nawet mniej albo więcej to B.Dobrze

Opublikowano

Przykład na to że mając mało kasy na fajerwerki można mieć nie zły stuff czyli dobre kostki i petardy :xmas_smile:

Opublikowano

Kupowałem ta paczkę w styczniu na wyprzedaży bf więc mi wyszło koło 90 zł + przesyłka na pół z kumplem. Tak jak pisałem mam zamiar jeszcze coś małego dokupić ;)

Opublikowano

Może i skromny, ale jak na taki budżet bardzo fajny stuff. Będziesz miał trochę zabawy i trochę lepszego strzelania .Elegancko 10/10 :)

Opublikowano

za te pieniądze to naprawdę fajne fajerwerki sobie wybrałeś :fireworks:

Opublikowano

Mi się bardzo podoba Twój stuff. Na pewno będziesz się dobrze bawił 9/10.

Opublikowano

super stuff jak na tak małą kwotę 10/10 zapraszam do mnie

endriu123457 :67675:

Opublikowano

Dzięki za miłe komentarze :) Miałem zamówić niedługo jakąś malutką paczkę, ale doszedłem do wniosku, że nie będę zamawiał bo będzie to nieopłacalne gdyż polowe zamówienia stanowiłby koszt przesyłki, tak więc resztę (mała wyrzutnia i cos do zabawy) zakupie w marketach :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mała aktualizacja, wyrzutnie spod choinki i małe zakupy w Leclercu (Rubicon, i RC1) :)

cam00084__700368.jpg

Zdjęcie całości zaktualizowane w pierwszym poście, zapraszam do oceny :)

Opublikowano

bardzo ładnie dobrany stuff jak za takie pieniądze :) Mi się bardzo podoba, daje 9/10 :)

• mantis zmienił(a) tytuł na [bugnar] Skromny stuff by bungar 2013/2014