drewniak 19 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Witam Mamy takie pytanko do 120 zł lepiej kupić w biedronce lidlu itp. czy wybrać top10 (fajerwerkimarket) jeśli top 10 to co kupić bo zupełnie się nie orientuję . Dzięki za odpowiedź Cytuj
0 czarodziej 0 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Do tego, że w wypadku wydania 100-150 zl praktycznie nie ma znaczenia gdzie bedziesz kupowac, bo promocje we wszystkich sklepach sa zblizone. Uzytkownicy jednak nie wiem z przyzwyczajenia czy z z innych powodow od razu bigfun. od razu zaznaczam ze nikogo do siebie nie kieruje bo moja oferta skierowana jest do innych odbiorców : ) Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Do tego, że w wypadku wydania 100-150 zl praktycznie nie ma znaczenia gdzie bedziesz kupowac, bo promocje we wszystkich sklepach sa zblizone. Uzytkownicy jednak nie wiem z przyzwyczajenia czy z z innych powodow od razu bigfun. od razu zaznaczam ze nikogo do siebie nie kieruje bo moja oferta skierowana jest do innych odbiorców : ) Ups, a ja to inaczej zinterpretowałem... chyba za długo przy kompie dzisiaj siedzę... Masz racje, wszędzie promocje są zbliżone i czy wybierzemy sklep z darmową przesyłką, czy zestawem promocyjnym to przy tej kwocie nie robi różnicy, natomiast ja osobiście wolałbym wybrac to co mi odpowiada, a nie to co narzuca sklep ( czyt. zestawy promocyjne ) Cytuj
0 czarodziej 0 Opublikowano 1 Grudnia 2013 jak chcesz akurat cos co ma w gratisie to nie ma problemu ja tam nie wnikam w promocje itd to kazdego sprawa indywidualna Cytuj
0 Korsarz96 17 Opublikowano 2 Grudnia 2013 [quote name=Arturo ' timestamp='1385935601' post='111588] Pomyliły ci się tematy. Mało kto ciebie rozumie, bo nie używasz polskich znaków i przecinków.... Musiałem przeczytać twój post trzy razy, żeby coś zrozumieć. Ktoś już Ci kiedyś napisał "wyczaruj sobie słownik" Cytuj
0 Mks 2 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Mało kto ciebie rozumie, bo nie używasz polskich znaków i przecinków.... Musiałem przeczytać twój post trzy razy, żeby coś zrozumieć. Ktoś już Ci kiedyś napisał "wyczaruj sobie słownik" Chyba ci się użytkownicy pomylili ,Nie widze żeby arturo robił błędy Cytuj
0 czarodziej 0 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Jemu chodziło o mnie Niestety w moim telefonie nie ma polskich znaków przy połączeniu internetowym Cytuj
0 Korsarz96 17 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Chyba ci się użytkownicy pomylili ,Nie widze żeby arturo robił błędy chdziło mi o czarodzieja Cytuj
0 brakos 0 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Nie mam wielkiego doświadczenia w temacie, robimy max 2-3 pokazy na rok. Teraz cały zestaw kupowałem bezpośrednio w Super Power, nie znalazłem u nikogo niższych cen. U mnie w mieście ze sklepami z fajerwerkami jest straszna lipa - najlepiej szukać przez internet. Największy wybór, filmiki do obejrzenia, no i ceny dobre. Cytuj
Pytanie
drewniak 19
Witam
Mamy takie pytanko do 120 zł lepiej kupić w biedronce lidlu itp. czy wybrać top10 (fajerwerkimarket) jeśli top 10 to co kupić bo zupełnie się nie orientuję .
Dzięki za odpowiedź
33 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi