brakos 0 Opublikowano 2 Grudnia 2013 SP1000 wprowadziłem w drugim temacie. Tutaj macie dla porównania SP2000, czyli to co wykorzystamy w tym roku w sylwestra. Tutaj już mamy niezłą siekę ;-) Zestaw baterii - 6 szt.; efekty: 1. czerwony ogon w czerwoną peonie z błyskami, zielony ogon w purpurową peonie z zielonymi błyskami, złoty ogon w srebrną palmę + trzaski, czerwony ogon w czerwone błyski i srebrne rybki, zielony ogon w czerwony opadający deszcz iskier, 2. czerwony ogon w czerwoną palmę z białym błyskiem, zielony ogon w zieloną palmę z trzaskami, złoty ogon w czerwoną palmę z czerwonymi błyskami, złoty ogon w trzaskające i opadające zielone liście, złoty ogon w wierzbę z niebieskimi gwiazdkami, trzaskający ogon w trzaski i zielone błyski, 3. czerwony ogon w czerwone liście, złoty ogon w złotą palmę, czerwony ogon w niebieskie rybki, zielony ogon w purpurową palmę z trzaskami, czerwony ogon w srebrną palmę, złoty ogon w srebrną palmę, 4. czerwony ogon w czerwoną palmę i srebrną chryzantemę, zielona plama w srebrną chryzantemę, żółty ogon w srebrną chryzantemę, 5. czerwony ogon w zieloną peonie i złote błyski, zielony ogon w srebrną palmę i trzaski, 6. srebrny ogon w srebrną palmę, złoty ogon w złotą koronę, złoty ogon w niebieskie rybki, czerwony ogon w czerwoną peonie, zielony ogon z trzaskami w palmę z zielonymi błyskami; czas: 300 s http://www.youtube.com/watch?v=TwBphLtmc1I Cytuj
glosal 0 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Wybacz ale na prawdę dla ciebie to sieka? Ten cały zestaw to jakaś kaszana już lepiej kupić kilka innych kostek i połączyć lontem co nie jest trudne. Nie wiem jaka jest cena tego zestawu. Ale dla mnie zestaw jest marny, za te pieniądze można złożyć coś ekstra, z piorunującymi efektami robiącymi wrażenie na widzach. Tu nic nie zrobiło na mnie wrażenia, usypiałem oglądając ten film to tyle ode mnie. pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi