Big Bang! 0 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Czy ktoś wie od kiedy w grudniu zaczyna się sprzedaż fajerwerków na targach, stoiskach i w marketach? Cytuj
Camel 0 Opublikowano 3 Grudnia 2013 tak okolo tydzien przed sylwkiem a bazark ichyba anwet wzcesniej Cytuj
Big Bang! 0 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2013 A czy wie ktoś morze, gdzie są sprzedawane fajerwerki firmy jorge? W jakich sklepach? Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 3 Grudnia 2013 po pierwsze powiedz skąd jestes zebysmy mogli poszukac jorge w tej okolicy Cytuj
Big Bang! 0 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2013 po pierwsze powiedz skąd jestes zebysmy mogli poszukac jorge w tej okolicy Mieszkam w Gdyni i w zeszłym roku nie natknąłem się na stoisko firmy Jorge, ale nie szukałem dokładnie. Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 3 Grudnia 2013 w marketach to po świętach najczęściej jest piro nie widziałem wcześniej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi