Pitbullsoldier 2 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Niestety muszę się zgodzić z Hl-em. Nie można było nadać tej akcji jakiejś kulturalnej nazwy, tylko "napier**lam w Sylwestra"? I jeszcze ta durna ankieta, z propozycją "Wołyń" na samej górze... Szczerze mówiąc, o ile ci wszyscy "obrońcy zwierząt", to ludzie nienormalni (chociażby przez to że są weganami), a zwierzęta są dla nich ważniejsi niż ludzie, to z tej strony wieje gimbusiarnią - stwierdzam to, mimo że mam dopiero 16 lat. Nie mam nic przeciwko wstawianiu zdjęć swoich fajerwerków (sam to zrobię), ale proszę - skupmy się na merytorycznych argumentach, a nie wulgarnych hasłach typu:"HAHAHAHA WGL TERAZ Z ZIOMECZKAMI WSADZILISMY ACHTUNGA CZY TAM CORSARZA JAKIEMUŚ PCHLARZOWI W DUPSKO JAK WYJE*ALO XDDDDD szkoda że zdechł", "wysadzę was w powietrze, wy głupie lewaki", "Tak za***iście jak w ostatniego sylwestra w schronisku dla zwierząt (tym razem nie nie chodzi o polaków) to się chyba ostatnio w katyniu w 1940 bawiłem xD w tym roku zrobie taki rozpier*ol jak te polaczki robaczki w warszawie podczas powstania, to były ku**a czasy" - ten ostatni post już jest całkiem obraźliwy. Pokażmy, że jesteśmy dobrze wychowani . Zachęcam do dalszej dyskusji. Racja 100% !tam się zrobił trolling i nic więcej ,a Ci z empati bd myśleć ,że każdy kto strzela to jakiś świr lub hołota .Co do obrażania polaków ,brak słów na ten temat ,nie wiem jak bardzo trzeba mieć beret przećpany:) Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Obrońcy zwierząt są [wymoderowano] na łeb. Nie wyobrażam sobie Sylwestra bez fajerwerków, tak samo jak samochodu bez kierownicy albo Świąt bez alkoholu na stole. Mam po dwa koty i psy i owszem, są przerażone wybuchami, ale ludzie... Nic złego im się nie stanie przez te kilka dni strzelania. Edytowane 26 Grudnia 2015 przez JMJ Pirfotechnics Wulgaryzmy Cytuj
Merik 1 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Niestety muszę się zgodzić z Hl-em. Nie można było nadać tej akcji jakiejś kulturalnej nazwy, tylko "napier**lam w Sylwestra"? I jeszcze ta durna ankieta, z propozycją "Wołyń" na samej górze... Szczerze mówiąc, o ile ci wszyscy "obrońcy zwierząt", to ludzie nienormalni (chociażby przez to że są weganami), a zwierzęta są dla nich ważniejsi niż ludzie, to z tej strony wieje gimbusiarnią - stwierdzam to, mimo że mam dopiero 16 lat. Nie mam nic przeciwko wstawianiu zdjęć swoich fajerwerków (sam to zrobię), ale proszę - skupmy się na merytorycznych argumentach, a nie wulgarnych hasłach typu:"HAHAHAHA WGL TERAZ Z ZIOMECZKAMI WSADZILISMY ACHTUNGA CZY TAM CORSARZA JAKIEMUŚ PCHLARZOWI W DUPSKO JAK WYJE*ALO XDDDDD szkoda że zdechł", "wysadzę was w powietrze, wy głupie lewaki", "Tak za***iście jak w ostatniego sylwestra w schronisku dla zwierząt (tym razem nie nie chodzi o polaków) to się chyba ostatnio w katyniu w 1940 bawiłem xD w tym roku zrobie taki rozpier*ol jak te polaczki robaczki w warszawie podczas powstania, to były ku**a czasy" - ten ostatni post już jest całkiem obraźliwy. Pokażmy, że jesteśmy dobrze wychowani . Zachęcam do dalszej dyskusji. Wydaje mi się, że to wydarzenie na fb o którym piszesz nie zostało założone przez nikogo z tego forum. Wątpię, że w ogóle zrobił to ktoś kto interesuje się fajerwerkami czy pirotechniką ogólnie. Raczej zrobił to ktoś kto chciał 'wyśmiać' tych pseudo obrońców zwierząt i tym podobnych ludzi, a że gimbusiarnia, o której piszesz to podłapała to już inna sprawa:P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi