Skocz do zawartości

[Piszczek] skromny stuff 2013/2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto fotki oceniajcie (zdjęcia robiłem na szybko więc słabe oświetlenie i zdjęcie :P/>/>/>/>)

iikm.jpg

fmih.jpg

cjo8.jpg

Wydałem 204 zł jeszcze duże kamikadze mam którego nie ma na zdjęciu i dostałem w gratisie 3 dynamity triplexa i małe rzymiaki jorge zamawiałem na Fajerwerkimarket polecam sklep :xmas_biggrin:/>/>/>/>

Spis:

JR25 - EXCLUSIVE COLLECTION

TXR680 BIG WHALE 5

TXC376 - KALEJDOSKOP

TXP066 - DYNAMITE 3szt gratis

Jakieś rzymskie ognie nie znam kodu i nazwy bo był to gratis

JW42 - BLACK CAT

JW01 - SATURN MISSILES 5szt

K0203-5SN - PETARDY 5-STRZAŁOWE 2 opakowania

JC04 - BIG CORSAIR

EX2 - EXPLOSIVE II 2 opakowania

TXP841 PETARDA "GROM 4"

FP3 PETARDY

Opublikowano

Świetny stuff, ale mogłeś kupić jeszcze ze 2 mniejsze kostki ;)

Opublikowano

dobry stuff 5/5 kup jeszcze moździerz w markecie i będziesz miał dużoo zabawy, a filmik nagrasz?

Opublikowano

dobry stuff 5/5 kup jeszcze moździerz w markecie i będziesz miał dużoo zabawy, a filmik nagrasz?

Postaram się kupić moździeż, a filmik nagram na pewno wyrzutni black cat i big whale 5 może jeszcze rakiet exclusive collection :D

Zauważyłem jeszcze że na rakietach z zestawu big whale pisze SATUN, PLUTO i VENUS wydaje mi się że jeśli będzie nowy efekt rakiet to będzie trochę podobny do rakiet SATURN i PLUTON triplexa ;P

Opublikowano

Postaram się kupić moździeż, a filmik nagram na pewno wyrzutni black cat i big whale 5 może jeszcze rakiet exclusive collection :D/>

Zauważyłem jeszcze że na rakietach z zestawu big whale pisze SATUN, PLUTO i VENUS wydaje mi się że jeśli będzie nowy efekt rakiet to będzie trochę podobny do rakiet SATURN i PLUTON triplexa ;P

Ja mam big whale 2 i na rakietach jest napisane URANUS

Opublikowano

Ja mam big whale 2 i na rakietach jest napisane URANUS

Pewnie są różne rodzaje ale triplex nie ma jakiś złych rakiet więc spodziewam się dobrego efektu :xmas_happy:

Opublikowano

Postawiłeś na efekt widzę ;D

Opublikowano

Postawiłeś na efekt widzę ;D

Moje stuffy zawsze to było zabawa a efekt mniej ważny ale od teraz najpierw kilka konkretów i dopiero zabawa :xmas_smile:

Opublikowano

Masz świetne rakiety. Mógłbyś kupić jeszcze jakąś kostkę, ale skoro stawiasz na zabawę, to jest naprawdę bardzo dobrze :xmas_smile: .

Opublikowano

Fajne rakietki, przydałyby mi się takie do mojego stuffu :D bardzo szkoda że tak mało wyrzutni :( ale widzę, że kolega stawia raczej na zabawę. Także pod tym względem nudzić się w sylwestra nie będziesz. Uważaj na JC04 Big Corsair, miałem je i moje strasznie szybko wybuchały. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Fajne rakietki, przydałyby mi się takie do mojego stuffu :D/> bardzo szkoda że tak mało wyrzutni :(/> ale widzę, że kolega stawia raczej na zabawę. Także pod tym względem nudzić się w sylwestra nie będziesz. Uważaj na JC04 Big Corsair, miałem je i moje strasznie szybko wybuchały. Pozdrawiam :)/>

Ok dzięki z ostrzeżeniem i jak pisałem najpierw konkret potem zabawa dokupił bym kostkę tylko rodzice mówią że za dużo wydaję na początku chciałem wydać 400zł ale nie bo za dużo xD

Opublikowano

Ok dzięki z ostrzeżeniem i jak pisałem najpierw konkret potem zabawa dokupił bym kostkę tylko rodzice mówią że za dużo wydaję na początku chciałem wydać 400zł ale nie bo za dużo xD

Kup coś niedrogiego w biedronce albo w lidlu, nie powinni narzekać ;)

Opublikowano

Kup coś niedrogiego w biedronce albo w lidlu, nie powinni narzekać ;)/>

Jeśli będę miał 5 z egzaminu to będę mógł coś kupić chyba że ich jeszcze na mówię :P

Opublikowano

Dosyć fajny stuff,masz naprawdę idealne rakiety.Powiem ci,że w tamtym roku miałem Big fhale 5 i byli naprawdę perfekcyjne,rozbryski ogromne i potężny huk,a jeżeli chodzi o Jr25 to są ponoć jedne z najlepszych rakiet dostępnych w sprzedaży.Kurcze coraz bardziej zaczynam żałować,że ich nie kupiłem w tym roku.

Opublikowano

Dosyć fajny stuff,masz naprawdę idealne rakiety.Powiem ci,że w tamtym roku miałem Big fhale 5 i byli naprawdę perfekcyjne,rozbryski ogromne i potężny huk,a jeżeli chodzi o Jr25 to są ponoć jedne z najlepszych rakiet dostępnych w sprzedaży.Kurcze coraz bardziej zaczynam żałować,że ich nie kupiłem w tym roku.

Teraz jest chyba nowa wersja większości rakiet triplexa i rakiet big whale 5 oby były piękne efekty :D

Opublikowano

Teraz jest chyba nowa wersja większości rakiet triplexa i rakiet big whale 5 oby były piękne efekty :D/>

Tak masz rację te Big whale trochę inaczej wyglądają niż np w poprzednim roku,powiem ci,że z poczatku ich nawet nie mogłem poznać,mają srebrne czubki i jasną obudowe,a choćby rok temu mieli czarne czubki i ciemniejszą obudowe,ale nie sadzę by też zmienił się efekt.

Opublikowano

Z rodzicami zawsze jest klopot mnie np matka opierdoliła jak zamówiłem fajerwerki w sumie nie wiem dlaczego jak to moja wlasna forsa heh

Opublikowano

Z rodzicami zawsze jest klopot mnie np matka opierdoliła jak zamówiłem fajerwerki w sumie nie wiem dlaczego jak to moja wlasna forsa heh

Jak ja mówię moim rodzicom to odpowiadają że oni mi je dają i myślę wtf przecież na urodziny np. dostaję bardzo dużo więc nie tylko oni mnie finansują ;P

Opublikowano

Całkiem fajny stuff konkretne rakiety ale brakuje mi jakiejś kosteczki np kasjopeja serii big bang ;)

Opublikowano

Całkiem fajny stuff konkretne rakiety ale brakuje mi jakiejś kosteczki ;)/>

Nie przepadam za kostkami ale jedną czy dwie konkretne można kupić lubię bardzo rakiety dlatego poszukam te z najlepszymi efektami :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dokupiłem jeszcze jakiś małe drobiazgi i zeusa z biedronki fotkę całości dam 30 albo 31 grudnia :xmas_laugh:

Opublikowano

No to masz teraz jeszcze lepszy stuff.Czekamy na zdjęcia