Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieliście jakieś sylwestrowe albo niesylwestrowe "przygody" z policją?

Jak to opisujcie :)

Opublikowano

Ja miałem dwie.

1. Odpaliłem akurat rzymski ogień, w ciemnej uliczce, miedzy blokami, a akurat przede mną wyjechali. Skończyło się upomnieniem, ale następnym razem gdyby mnie złapali to 1000zł mandat.

2. Chciałem odpalić trzeszczącą kulkę na ziemi, lecz coś było nie tak z lontem, wieć z kolega razem kucaliśmy i naprawialiśmy to, na chodniku, przy "szybkiej" drodze, lecz u mnie to tam mało aut jeździ, a po bokach tylko duże firmy, aż tu nagle wyjeżdżają z lasu, i zaczeli Nas przeszukiwać itp, bo myśleli, że coś z narkotykami, ale gdy im powiedziałem kiedy tylko można odpalać, a ja na szczęście tego jeszcze nie zrobiłem to wypuścili.

Opublikowano

Ostatnio ktoś zgłosił to że rakietkę odpaliłem i po 3 dniach przyjechali ale jak to "polska policja" pusta powiedziałem im że szpaki straszyłem(było ciemno) dostałem tylko upomnienie

Opublikowano

to to pikus

chłopaki powyłapywali za 1 petarde (słownie jedną) po 2 tys zl grzywny i 2 lata zakazu stadionowego.

Wiec Wasze opisy..

Opublikowano

to to pikus

chłopaki powyłapywali za 1 petarde (słownie jedną) po 2 tys zl grzywny i 2 lata zakazu stadionowego.

Wiec Wasze opisy..

Ja jestem tylko normalnym "blokowym" chłopakiem, nie kibicem, czy jak mogę tak powiedzieć Kibolem. :)

Opublikowano

ole to my kibole heheh :)

a powazniej poprostu napisałem, że przejscia z psami sa dosc wzgledne dla jednego mandat 100 zl to sporo a dla innego jak policja na Twoich oczach zawija 5 osob i wlepia im w sumie 10tys zl..

Opublikowano

Montowaliśmy we wrześniu pokaz na zakończenie lata, a z racji tego że dużo przestrzeni nie było to strefa umieszczona była na takiej malutkiej polanie między krzakami. SM kręciła się bo to wkońcu impreza masowa. Podjechali pod nas i wypytywali co my w tych krzakach robimy. :D Mimo wszystko wyglądało jakby szukali pretekstu.

Opublikowano

U mnie na placyku koło bloków kolega petardy dał itp (przed 31) jeden rzucił big jumbo na ślizgawke i rzymskimi sie strzelaliśmy i nagle usłyszeliśmy że jadą uciekaliśmy i jednego kolege złapali ale nic nie miał i mu powiedzieli żeby nam powiedział żebyśmy nie strzelali bo mandaty będą :D

Opublikowano

Dokładnie to co psiarnia wyprawia na meczach lub na wyjazdach to przechodzi ludzkie pojęcie, kto jeździ to wie. A potem się dziwić z czego sie bierze taka nienawiśc do policji...

Opublikowano

1.Ja raz z kolegami rzucam FP3 i nagle psy zza zakrętu zaczeli nas gonić ale uciekliśmy.

2.Po szkole poszliśmy postrzelać i ktoś chyba zadzwonił na psy bo zaczeli wokół osiedla jezdzić ale nic od nas nie chcieli

Opublikowano

Ja mam komfortową sytuację , bo ulica jest 30-40 metrów od miejsca w którym strzelam i jak widzę że jadą to w długą daje w krzaki .

Opublikowano

Mój kolega za odpalenie racy dostał grzywne i zakaz stadionowy :( A mam pytanie jak sie ma sprawa tego typu: W sobote jest marsz anty-komuna i mam zamiar wziąść flare i pare FP3 i czy policja cos może mi za to zrobić jak mnie przeszukają, albo zobaczą że mam odpaloną flare?

Opublikowano

Mój kolega za odpalenie racy dostał grzywne i zakaz stadionowy :(/>/> A mam pytanie jak sie ma sprawa tego typu: W sobote jest marsz anty-komuna i mam zamiar wziąść flare i pare FP3 i czy policja cos może mi za to zrobić jak mnie przeszukają, albo zobaczą że mam odpaloną flare?

Jak jesteś dorosł to mandat możesz dostać a jak nie to możesz kuratora najwyżej dostać i oczywiście wszystko ci skonfiskują

PozdrawiaM Kamilox :)

• 10 lat później...
Opublikowano

Witajcie

rok temu ja odpalałem rakiety blast na polu obok mojego domu, zjawił się pan z pieskiem który krzyknął że zabijam biedne zwierzątka i zadzwonił na policję, jak policja przyjechała, policja stanęła po mojej stronie,do teraz czuję satysfakcję ze pokonałem jakiegoś psiarza