badzio95 0 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Witam, chciałbym coś dokupić tak za 100-150 zł do tego co załączam na filmiku . Proszę pomózcie mi wybrać, gdyż pierwszy raz kupuje większe ilości ;-) Cytuj
0 Piszczek 0 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jakieś rakietki by się przydały np. Best albo jakieś droższe Cytuj
0 badzio95 0 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jakieś rakietki by się przydały np. Best albo jakieś droższe :D/> Właśnie nie przepadam za rakietkami, co innego byście polecili ? ; ) Cytuj
0 Piszczek 0 Opublikowano 6 Grudnia 2013 To kostkę konkretną możesz kupić ją kupiłem black Cata jw42 fajny efekt ma ale możesz podać przykłady kostek w których podoba ci się efekt i zobaczymy ;D Cytuj
0 badzio95 0 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2013 To kostkę konkretną możesz kupić ją kupiłem black Cata jw42 fajny efekt ma ale możesz podać przykłady kostek w których podoba ci się efekt i zobaczymy ;D A co myślisz o jw90 show of fireworks ? Cytuj
0 Kudlaty 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Jak zamawiasz w BF to polecam zakupić Kasjopeje,Uran,Wenus,Mars z serii BIG BANG i od piromaxa Future Game Blue,Green,Red. Jeśli szukasz czegoś na finał to za 101 masz songa lub za 53 Fireball Cytuj
0 badzio95 0 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jak zamawiasz w BF to polecam zakupić Kasjopeje,Uran,Wenus,Mars z serii BIG BANG i od piromaxa Future Game Blue,Green,Red. Jeśli szukasz czegoś na finał to za 101 masz songa lub za 53 Fireball Z BF już nie będę zakupywał, będę kupował w hurtownii ;-) Cytuj
Pytanie
badzio95 0
Witam, chciałbym coś dokupić tak za 100-150 zł do tego co załączam na filmiku .
Proszę pomózcie mi wybrać, gdyż pierwszy raz kupuje większe ilości ;-)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi