Bercek 0 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Witajcie Rodacy i piromaniacy ! W tym temacie pokaże wam zdjęcia , informacje i wszystkie szczegóły i oceny dotyczące mojego tegorocznego stuffu. Mój plan na stuff wygląda tak : Narazie mam 1 paczkę pikolaków od hesti ( tak żeby trochę uczyszyć ten głód od petard) Ale do rzeczy : Część 1 : - Zakupy w sklepie Piratka i zakupienie m.in ; ~ FP3 Small x1 ~ Explosive 1 x3 ~ Pikolaki itp x4 ~ Korsarz 100 sztuk 2x Huk ~ Rakiety piszczałki x2 Część 2 : - Zakupy w biedronce ; ~ Fontanno - Wyrzutnia ~ WYrzutnia Mistrzowie Ognia Część 3 : - Bazarki , rynek, okoliczne markety , namioty itp i zakup innych pierdół , rakiet, motylki Na zralizowanie części pierwszej myślę w przeciągu 14-20 grudnia , potem 27.12 biedronka i stragany . :)/> Cytuj
Bercek 0 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2013 Też tak myślę , trochę skromniutko u mnie ale nie wydaję jeszcze dużo kasy na piro. A możliwe ze bedzie 1 wyrzutnia więcej . Cytuj
SztukMagik 0 Opublikowano 7 Grudnia 2013 No ja też już coś planuje ale nie wiem jeszcze co jeśli masz jakiś pomysł to mi napisz na temacie Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 7 Grudnia 2013 W piratce jest strasznie drogo jeśli chodzi o petardy. Lepiej zamówić w BF,FM lub na PiroPolska Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 7 Grudnia 2013 No ładnie się zapowiada. Zapraszam również do mojego tematu ze stuffem, pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Bercek 0 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2013 (edytowane) Kudlaty - wiem, że drogo tylko ja nie ponosze kosztów przesyłki bo raz na tydzień jeżdżę do Chojnic więc mogę podjechać do piratki , a za taką małą cenę stuffu nie opłaca się zamawiać z BF itp.. Tak sobie myslę ,że w stuffie mam mało art.różnych i chyab nie bede z bazarkó dokupywał petard tylko jakieś motylki , już nawet widziałem że w sklepie HE0608 PSZCZÓŁKI 12 SZT. za 3zł .... ale innych w mieście nie ma więc chyab kupię je , ale to się jeszcze zoabczy. ;)/> Edytowane 17 Grudnia 2013 przez JMJ Pirfotechnics Dwa posty pod sobą Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Tak sobie myslę ,że w stuffie mam mało art.różnych i chyab nie bede z bazarkó dokupywał petard tylko jakieś motylki , już nawet widziałem że w sklepie HE0608 PSZCZÓŁKI 12 SZT. za 3zł .... ale innych w mieście nie ma więc chyab kupię je , ale to się jeszcze zoabczy. ;)/> No to są fajne pszczółki Cytuj
Bercek 0 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2013 1 część została zrealizowana . O to co kupiłem ; ~ FP3 Small ~ Explosive 1 x4 ~ Korsarz P1203 ~ Wyrztunia Aron ~ Wyrztunia Sara ~ Wyrzutnia Birma ~ Żuki 6 szt. ~ GRATIS = FP3 = Hammer P009 Fotka. -> prntscr.com/2b48b8 Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Kto wpadł na pomysł by nazwać wyrzutnię "Birma"? Przecież tam bieda aż piszczy i masowe ludobójstwo Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 1 część została zrealizowana . :)/> O to co kupiłem ; ~ FP3 Small ~ Explosive 1 x4 ~ Korsarz P1203 ~ Wyrztunia Aron ~ Wyrztunia Sara ~ Wyrzutnia Birma ~ Żuki 6 szt. ~ GRATIS = FP3 = Hammer P009 Fotka. -> prntscr.com/2b48b8 Jakie gratisy dostałeś ? ;d Cytuj
Bercek 0 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2013 jedną sztukę petardy FP3 in dwie sztuki petard Hammer P009 Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 jedną sztukę petardy FP3 in dwie sztuki petard Hammer P009 O kurva chyba zbankrutowali przez ciebie xd Cytuj
Bercek 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2013 Do stuffu doszło : 10x Ko201 Super Piccolo . 4x Motylki Koliber 1x Korsarz 12 sztuk Ko204 Później może dodam foto . Cytuj
Bercek 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2013 2 część stuff ( głównie do karabinków , i zabawy przed 00 ) ;)/>/>/> Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 18 Grudnia 2013 super paczka dużo zabawy zapraszam do mnie endriu123457 Cytuj
Bercek 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2013 Trochę do karabinku itp . ; ) DO STUFFU DOSZŁO : ~ K0201 Super Corsair ~ 3x Cyrkoblitze z Maxsem ~ Jakaś tam rakietka ~ 1x Kulka dymna Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Trochę do karabinku itp . ; ) DO STUFFU DOSZŁO : ~ K0201 Super Corsair ~ 3x Cyrkoblitze z Maxsem ~ Jakaś tam rakietka ~ 1x Kulka dymna To w końcu jak wielki robisz ten karabinek? :xmas_w00t: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi