Bercek 0 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2013 Karabinek trochę dziwnie go zrobiłem ale jakoś go odpale chociaż wszystko na raz. :P/> Cytuj
Bercek 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2013 Up : Dokupiłem cyrkoblitze z maxsemu i coś do podpalania : w planach mam jeszcze dokupienie rakiet piszczałek i parę paczek K0201. Cytuj
Bercek 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Mój stuff na sylwestra prezentuje się tak : Dzisiaj do stuffu doszło : Rakiety posejdon paczka fp3 small rakiety ghost. Zapraszam do komnetowania . PS. Zrobiłem sobie symboliczny malutki stojaczek do rakiet ( mój pierwszy stojak) , dzisiaj poddam go testowi tak samo jak rakiety ghost. FOTO sotajku ; Cytuj
Fajermanek 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 W sylwestra napewno nie bd sie nudzil heh. Podoba mi sie twoj stojak jak dobrze licze jest on na 5 rakiet?Odnosnie rakietek ghost to maja efekt malych trzeszczacych gwiazdek (naprawde malych)i glosny pisk ,ktory mocno daje po uszach. Cytuj
Bercek 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 tak jest na 5 rakiet i dziury już są powiększone . Teraz rakiety spokojnie wchodzą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi