Galfarion 0 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Oto pierwsza część mojego stuffu , W pierwszej części znajdują się wyłącznie pozostałości . Wyrzutnie : Jw21 - Condor - Jorge - Ilość - 1 Jw07 - Mars - Jorge - ilość - 1 Jw06 - Kasjopeja - jorge - ilość - 1 Rakiety : jr05 - Whistling Moon Travellers - Jorge - ilość - 10 Petardy : JC05 - Fp3/small - Jorge - Ilość paczek - 2 JC04 - Big Corsair - Jorge - ilość paczek - 1 KO204-2 - Korsarz - Hestia - ilość paczek - 1 Piccolo Corsair - Tomaszek - ilość paczek - 2 Ko201 - Super Piccolo - Hestia - ilość paczek - 1 Fp3/new - Jorge - ilość paczek - 2 Explosive I - Jorge - ilość paczek - 10 Fp1 - Jaja dinozaura - jorge - ilość paczek - 1 Art. różne : Zimne ognie - Surex - ilość paczek - 2 he1100 - Knall Balls - Hestia - ilość Paczek - 2 Motylki - 2 szt. Cyrkoblitz - kometa - ilość - 6 Jf66 - flash - jorge - ilość - 1 zdj : to oczywiście nie koniec . W tym roku będę kupować w Gromie Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Masz dużo dobrych pozostałości Fajny stuff będzie :xmas_happy: Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Widzę że petard kupować nie musisz, czekam na resztę stuffu Cytuj
Galfarion 0 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2013 Z petard mam zamiar kupić jeszcze tylko jc05 i jakieś korsarze . A wyrzutnie i rakiety się zobaczy . Nawet jeszcze nie wiem ile wydam . :xmas_biggrin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi