snoopgood 0 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Siemka zrobiłem ten temat ponieważ słyszałem że wyrzutni nie należy odcinać papieru który osłania górną część wyrzutni a inni mówią że lepiej żeby odciąć ponieważ jak pocisk nie wyleci to rozsadzi wyrzutnie proszę o odpowiedz na ten temat:). Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Można jak chcesz ja przez 4 lata odpalam z osłonką i się nic nie stało Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Rób jak chcesz. Możesz tylko naciąć tą osłonkę, zerwać ją, albo zostawić... Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Można zdzierać ten papier ale nie trzeba ja jak mi sie chce to zdzieram a jak nie to zostawiam pocisk zawsze przebije tą folie ona sie spala wrecz po 1 wystrzale Pozdrawiam endriu123457 Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Był już taki temat nie raz. No więc... folii nie trzeba zrywac, ponieważ ładunek spokojnie rozerwie papier. Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jakieś małe kosteczki pewnie nie przebiją osłonki ale te większe na pewno przebiją ;D Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 To praktycznie nie ma znaczenie a jak zostawisz to też jest jakiś tam dźwięk przy wylocie i troszkę tego papieru będzie na pewno się walać w miejscu odpalania, a jeżeli zerwiesz nic się nie stanie. A więc decyzja należy do Ciebie, ja czasem zerwę czasem nie, mi to tam obojętne. Cytuj
Camel 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 ja zawsze wydzieram ta ochronnafolnie zeby sprawdzic stan rurek czy nie sa pogiete itp raz ktos mowil ze w jw90 pod ta folia byla tektorka ktorej pocisk by nie przebil wiec dla lepszego bezpieczenstwa zdieram folie Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 8 Grudnia 2013 ja zawsze wydzieram ta ochronnafolnie zeby sprawdzic stan rurek czy nie sa pogiete itp raz ktos mowil ze w jw90 pod ta folia byla tektorka ktorej pocisk by nie przebil wiec dla lepszego bezpieczenstwa zdieram folie J/w Tyle że moja rurka w JW90 była kompletnie luźna , Dlatego zrywam każdą folie i papier .. Cytuj
glosal 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ja zrywam te osłonki, mniej syfu potem na podwórku się wala Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Być może po zerwaniu osłony pocisk poleci kilkanaście centymetrów wyżej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi